LJUBAV U ZADNJIM DANIMA APRILA: OVIM znacima zadnji dani APRILA donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, dok OVOM znaku i LJUBAV i NOVAC

LJUBAV U ZADNJIM DANIMA APRILA: OVIM znacima zadnji dani APRILA donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, dok OVOM znaku i LJUBAV i NOVAC

25 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Jedan konkretan razgovor koji vodite s voljenom osobom može vas odvesti na nove pašnjake. Kretanje nebeskih tijela znači da možete započeti razgovorom o ničemu puno, kada se odjednom počne razvijati potpuno novi smjer razmišljanja koji će vas odvesti u mogućnost ulaska na novi teritorij. Oboje imate ideju koja bi zaista mogla promijeniti vaše živote.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne možete više sakriti ono što osjećate iza platna ravnodušnosti. Panetarno poravnanje znači da će vaša maska ​​zasigurno propasti, bez obzira koliko vješto mislite da ste prikrili svoje tragove. To bi mogao biti samo najmanji incident koji uzrokuje da prolijete grah, a poput brane koja puca, možda nećete moći kontrolirati svoju reakciju.

 

BLIZANCI

Nebesko ozračje donosi spoznaju da, ako želite imati topao i prekrasan odnos s nekim, onda morate unijeti malo topline u svoje interakcije. Skloni ste biti vrlo praktični i također intelektualni, a za vas ponekad ljubav može biti više pitanje služi li vam veza svrsi, a ne koliko duboko osjećate prema nekome.

 

RAK

Kretanje nebeskih tijela predstavlja zlatnu priliku da upoznate nekoga tko vam možda neće odmah biti u potpunosti, ali će vam zasigurno rasti kako vrijeme prolazi. Ova će osoba imati vrlo jedinstven i originalan pogled na život, koji se ne uklapa uvijek u tuđe ideje o normalnosti. Ali to će vam biti najprivlačnije.

 

LAV

Energija ovih dana donosi radikalnu promjenu u važnom odnosu. Bez obzira koliko ste se možda trudili odgoditi ovaj trenutak obračuna, možda ćete morati staviti sve svoje karte na stol. Na taj način možete vrlo dobro završiti jedno poglavlje u svom partnerskom (trenutnom ili budućem) brodu; ali osvanut će novi koji će zasigurnije odražavati vaše promjenjive potrebe i želje.

 

DJEVICA

Nemate brige oko svog ljubavnog života, s današnjim rasporedom planeta. Uvidjet ćete da se stvari lijepo slažu kako bi ovo bilo vrijeme za pamćenje – to jest, sve dok želite da bude posebno. Bilo da ste u stalnom partnerstvu ili tražite savršenu osobu, današnji događaji mogli bi biti prekretnica.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2