Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI od 24. do 30. aprila

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI od 24. do 30. aprila

24 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Bez obzira na izazove koji vas okružuju, uvijek je moguće pronaći one trenutke radosti. Zaslužujete to umjesto samokažnjavanja kroz koje ste se nedavno izložili.

Neke odluke koje donesete morate poništiti. Transformaciju i promjenu treba prihvatiti, ali prisjećanje na ono što vas čini sretnima dio je povratka sebi. Postoji razlog zašto vas stvari olakšavaju na način na koji to čine i što više možete to prihvatiti, lakše ćete se nositi s tim izazovima.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Skloni ste tome da želite ići sami i mislite da morate biti stijena za druge, a da ne dopustite da oni učine isto za vas. Zaslužujete sve što izložite i zbog toga, ovaj tjedan kada se Sunce u Biku poravna sa Saturnom u Ribama, vrijeme je da se otvorite za reciprocitet.

Kada prepoznate da se možete osloniti na druge i dobiti njihovu podršku ili savjet, tada automatski mijenjate ono što osjećate da vrijedite. Kada to učinite, svemir konačno može odgovoriti. Zapamtite da postoji moć u mijenjanju ne samo vaše perspektive, već i vašeg načina života. Ne možete željeti novo, a opet ostati u starom.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Vrijeme je da riječi koje su vam se motale po glavi prenesete u svijet. Vrijeme je da počnete govoriti o svemu o čemu ste previše razmišljali. Od kraja prošle godine prolazite kroz ogromnu životnu fazu i dok ste željeli da se magično riješi, sada vidite koliku moć imate u toj situaciji.

Ovaj tjedan kao Mjesec u prvoj četvrtini u Lavu, lakše ćete izgovoriti te riječi i to će biti ono što će promijeniti situaciju od tereta do osjećaja da je konačno blagoslov jer je riješena. To vam stvara veći prostor za kretanje u smjeru koji tražite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Nikada niste morali birati. Jedina stvar zbog koje ste se osjećali kao da morate donijeti veliku odluku bio je strah da morate. Zaslužuješ život pun svega što ti je najvrijednije, svega što ima smisla.

Ali ključ za razumijevanje ovoga također se nalazi u tome kako se osjećate prema sebi i gdje leži vaša vrijednost. Prigrlite svoju jedinstvenost i stvorite željeni život. Nije usredotočeno na ono što činite za druge ili na to da ostanete onakvi kakvi ste bili. Ovaj tjedan, prva četvrt Mjeseca u Lavu podsjeća vas na to i pomaže vam otvoriti ta nesigurna vrata da vidite sve mogućnosti koje vas čekaju.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Možda slušate svoje srce, ali poštivanje istog kao istine je nešto što vas često vodi na putovanje kako biste naučili. Ovo se svodi na to da vidite da vas vaše srce neće voditi samo u smjeru fantastičnog ili briljantnog, već prema učenju, istini i onome što vam je namijenjeno.

Kako ste odustali od potrebe da sve u vašem životu izgleda onako kako ste mislili, napravili ste više prostora da vas svemir iznenadi. Dopustili ste svemiru da vam pruži ove trenutke božanske prilike.

Ovog tjedna, prva četvrt Mjeseca pojavljuje se unutar vašeg horoskopskog znaka, pomažući vam da zablistate, vratite svoje samopouzdanje i osjećate se sigurnima u poštivanju sebe iznad svega drugoga vjerujući da su to vrata vaših trenutnih snova.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: subota, 29. travnja

Mnogo se toga događalo u vašem životu u posljednje vrijeme i iako je malo toga izazovno, to vam predstavlja svoju prepreku. Potrebno je da se stvari kreću pragmatičnim i logičnim redoslijedom, ali kada se iznenada sve događa odjednom, možete postati preopterećeni i zatvoriti se – čak i ako su sve dobre stvari. Kada se to dogodi, možete pretjerano ispitivati ili čak imati izazov u primanju. Na kraju vidite nemir u svojim darovima.

Ovaj tjedan dobivate odgodu i priliku da se prizemljite jer Mjesec prijeđe u Djevicu tijekom vikenda. Iskoristite ovu priliku da stvarno istražite svoje osjećaje kako ne biste na kraju sabotirali božansku sreću koju vam svemir daruje.

 

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Život je u posljednje vrijeme pomalo neuravnotežen jer ste se toliko usredotočili na svoj romantični život. Ovo je bio duboki zaron u iscjeljivanje i primanje, ali ovaj tjedan ćete početi osjećati da je uspostavljena veća ravnoteža jer ste pozvani da se usredotočite na drugo područje svog života. Kada se izliječite i prolazite kroz svoj proces rasta, ne podižete se samo vi ili vaš odnos, već cijeli vaš život.

Ovaj tjedan, dok se Mars u Raku poravnava s Merkurom u Biku, vrijeme je da počnete razmišljati je li ta karijera ona koja je još uvijek u skladu s vama i da ste spremni zgrabiti priliku za transformaciju koja će donijeti veće obilje.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Ne smeta vam naporan rad, ali morate se osjećati cijenjenima za svoj trud. Morate znati da vrijeme koje ulažete u svoj profesionalni život nije uzalud i da ćete dobiti ono što ste učili da zaista vrijedite. Da biste to učinili, morate se staviti van snage za nove pothvate, morate biti voljni iskoračiti tamo gdje drugi nisu i ne bojati se izdvojiti sebe od drugih dok se uzdižete u svoju veličinu.

Ovaj tjedan, Mjesec u prvoj četvrtini u Lavu donosi sjajan trenutak u vašoj karijeri, zbog napora koje ste uložili i puta koji je pred vama za koji se nadate da ćete ići. Vrijeme je da iskoristite sve i ne bojite se iskoristiti svoj puni potencijal.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Avantura smiruje dušu, ali je i hrani. Želite naučiti više, doživjeti prekrasne stvari i pronaći dublje značenje u svemu tome. To je ono što uključuje osjećaj da živite život namjerno umjesto da samo postojite kroz dane.

Iako možete na vrhovima prstiju ulaziti i izlaziti iz ovog carstva bojeći se upravo onoga što želite, ovaj tjedan dok prva četvrt Mjeseca raste u Lavu, dobit ćete onaj poticaj koji vam je potreban da biste zapravo zatražili život koji želite živjeti. Nije važno rade li drugi to ili čak je li itko drugi prije, bitno je samo ono što odjekuje u vašoj duši.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Ono što morate početi uzimati u obzir je da će uvijek biti izazovna vremena prije onih nevjerojatnih. Uvijek će biti testova ili trenutaka sumnje koji će vas natjerati da preispitate sve prije nego što konačno shvatite njegovu svrhu.

Ovog tjedna, dok se Saturn u Ribama križa sa Suncem u Biku, osjećat ćete se sklonijima da počnete više razmišljati i govoriti o onome što želite, a ne o onome što ne želite. Čak i ova naizgled neznatna promjena duboko odjekuje u vašem životu jer shvaćate da što se više fokusirate na ono što želite ostvariti u bilo kojem aspektu svog života, to više vaš fokus ide prema svemu pozitivnom što već imate, što mijenja sve za vas .

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

U svim vašim nedavnim iscjeljenjima, važan dio vas možda još nije sustigao. Možda ste logično bili na mjestu da kažete što je to što zaslužujete i čega ste vrijedni, ali u vašem srcu, to je bila druga priča.

Ponuđeno ti je ono što su drugi mislili da zaslužuješ umjesto da se poštuju tvoji osjećaji, a ti još uvijek sumnjaš kad ti se nađu dobre i nevjerojatne stvari. Borili ste se ne samo da dobijete ono što ste oduvijek željeli, već i one trenutke kada vam se čini da dobivate puno više nego što ste ikad tražili.

Kako se Saturn u Ribama ovog tjedna poravnava sa Suncem u Biku, to je fantastična prilika da uskladite svoje srce s glavom tako da više nikada ne bude sumnje, pogotovo dok stojite na pragu nekih velikih i nevjerojatnih promjena u svom životu.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 24. travnja

Skloni ste držati stvari u sebi. Ponekad to služi kao zaštitni mehanizam zbog toga kako su drugi reagirali, ali ponekad je to jednostavno zato što ne znate uvijek pretočiti misli ili osjećaje u prave riječi.

Kako je Saturn nedavno ušao u vaš horoskopski znak, ulazite u mjesto boljeg znanja i razumijevanja o tome što morate učiniti da biste ozbiljno shvatili svoje snove i želje. Radite više za ono što trebate postići, ali još uvijek ste možda izostavili neke važne ljude iz svog procesa.

Ovaj tjedan kada se Saturn u Ribama poravna sa Suncem u Biku, to je prilika da progovorite i date ljudima do znanja o svojim planovima i snovima. Shvatit ćeš da kad su pravi ljudi u tvom životu, nikad ne možeš reći ništa pogrešno.