OVIM znacima se PROŠLOST vraća u ŽIVOT , ali nažalost, jednoj LJUBAVI će DOĆI KRAJ…

OVIM znacima se PROŠLOST vraća u ŽIVOT , ali nažalost, jednoj LJUBAVI će DOĆI KRAJ…

24 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Iako se trenutni spoj može činiti prilično dosadnim, barem znate da je to vrlo stabilna veza koja se ne prepušta previše usponima i padovima. Iako možda nećete pronaći uobičajeni osjećaj radoznalosti i živahne stimulacije među vama, barem znate gdje ste i točno znate što možete sljedeće očekivati.

 

BIK

Nebesko poravnanje čini ovo vrijeme vrlo ohrabrujućim u smislu vaših osobnih odnosa. Ako ste proživljavali razdoblje nestabilnosti, tada ćete možda otkriti da vam događaji pružaju pravo ohrabrenje, što već dugo niste osjećali. Morate se osjećati emocionalno sigurni, jer se ne možete opustiti ako osjetite da postoji bilo kakva poteškoća. Danas se ipak MOŽETE opustiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati osjećaj da se samo krećete što se određene veze tiče. Nebesko poravnanje svodi ljubav na svjetovniju razinu, kojoj možda nedostaje vatre i strasti, ali koja je ipak vrlo stabilna i predvidljiva. Ne brinite. Stvari će uskoro ponovno postati začinjene, a u međuvremenu uživajte u osjećaju mira i spokoja koji prevladava.

 

RAK

Nebesko poravnanje donosi vam sjajnu priliku da se dublje posvetite nekom posebnom. Proveli ste neko vrijeme upoznavajući jedno drugo, a sada se osjećate spremnim napraviti još jedan korak dalje. S druge strane, ako izlazite na prvi spoj, tada biste se mogli osjećati kao da tu osobu poznajete zauvijek. Između vas vlada veliki osjećaj mira i sklada.

 

LAV

Morat ćete zadržati smisao za humor o današnjim događajima. Odnosi mogu biti ispunjeni nesporazumima manjeg značaja, koji se ipak mogu pokazati iznimno iritantnim ako se nastave događati. Ako pokušate zauzeti stav, pogoršat ćete stvari. Puno ih je bolje jednostavno nasmijati.

 

DJEVICA

Vibracije s planeta u sklopu karata tjeraju vas da se zapitate zašto je određena veza takva kakva jest. Možda ćete se naći u duboko zamišljenom i filozofskom raspoloženju, iznova vrteći razne događaje i razgovore u svom umu kako biste pokušali doći do dna ove dileme. Međutim, neka rasprava može proizvesti značajnije rezultate od samog razmišljanja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2