SEDMIČNI TAROT od 24. do 30. Aprila: OVIM znakovima karte donose vrlo zanimljive životne preokrete koje će im promijeniti život iz korijena…

SEDMIČNI TAROT od 24. do 30. Aprila: OVIM znakovima karte donose vrlo zanimljive životne preokrete koje će im promijeniti život iz korijena…

23 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

As pentakla

Čeka vas fantastičan tjedan ispunjen onim što vas čini najzadovoljnijima. Na pravom ste mjestu u pravo vrijeme, a to je zato što ste sami došli tamo. Možete vjerovati svojoj intuiciji jer sada izgleda da vam donosi plodove. Dogurali ste tako daleko, a ovaj vam tjedan pokazuje točno što vam vaša pozitivna energija i dobar trud mogu donijeti. Vi ste sretni i mudri, pametni i učinkoviti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Kralj pehara

Vrlo ste usredotočeni ovaj tjedan, a vaš glavni interes vrti se oko umjetnosti i znanosti. Možda ste u poziciji da educirate druge budući da ste stručni u svom specifičnom području i vrlo ste sretni da podijelite svoje znanje. Povjerljivi ste član ove zajednice i drago vam je što ste uz nju ostali sve ove godine. Ljudi vam dolaze po savjet, a vi ste tu za njih, spremni i voljni podijeliti ono što ste naučili.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

As pehara, obrnuto

Ovaj vam tjedan donosi ljutnju i misli o revolucij. Zabrinuti ste za određene ljude u svom životu i želite ih zaštititi od zla. Nešto vam se komeša u utrobi i čini vam se da želite prkositi zakonima koji su vam postavljeni. Osjećate se kao da ne možete sjediti i gledati kako se stvari raspadaju, a ipak niste sigurni kako provesti promjenu u koju tako očajnički vjerujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kraljica pehara, obrnuto

Ovaj tjedan dovodi vas u sukob s nekim za koga znate da nije vrijedan povjerenja. Vi to odmah znate, a ipak, gledate kako ova osoba prolazi kroz pokrete uništavanja nečega što smatrate vrijednim. Ne moraju se nužno izvući s tim, budući da ste oduševljeni njihovim aktivnostima; međutim, mogu nanijeti štetu vama i vašima, pa suzbijajte to u korijenu, kako se kaže. Intervenirajte u vlastito ime.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Trojka pehara

Doživjet ćete veliko iscjeljenje u svom životu. Prošli ste kroz nekoliko problema koji su vas sputavali i sada sve izgleda obećavajuće, mirnije. Osjećate se dobro u životu i želite podijeliti radost s prijateljima. Ovaj tjedan ćete biti malo društveniji nego inače, a to je upravo ono što vam je trebalo. Uživaj u svom životu i budi sretan što si na putu ozdravljenja.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Pet pehara

Ovaj tjedan je gorko-sladak za vas. Pomirili ste se s prepuštanjem, i iako ste osjetili bol zbog te nevezanosti, možete zadržati sretna sjećanja za sva vremena. Bol je sada službeno gotova i možete nastaviti ostatak svog života kao osoba koja se odlučila osloboditi tuge. Ono što ostaje su dobre lekcije koje ste dobili i spoznaja da, da, doista, možete nastaviti, u miru i ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2