Idealni su dani za sklapanje novih veza, samci u OVIM znakovima će započet vezu, a nekome će se vratiti bivši…

Idealni su dani za sklapanje novih veza, samci u OVIM znakovima će započet vezu, a nekome će se vratiti bivši…

22 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Živjeli ste vrlo užurbanim životom i obveze sa svih strana postavljale su zahtjeve pred vas. Ovih dana će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku za odmor i opuštanje sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete izvući iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izađete u žustrija uživanja.

 

BIK

Uskoro ćete sklopiti nova prijateljstva i nove veze. I dalje ste veselo raspoloženi i vaša će druželjubivost impresionirati druge. Jedan od prijatelja koje steknete može se pokazati vrlo značajnim u kasnijim godinama, iako se sada možda ne čini tako. Raspoloženi ste za pomoć i spremni ste pomoći prijateljima i obitelji danas.

 

BLIZANCI

Pobijediti u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će udaljiti vašeg partnera. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimanjem nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Zdrave granice postale su nužne u vašem odnosu, no vi ih teško razgraničavate. Morate sjesti sa svojim partnerom i razgovarati o različitim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate neugodno. Dani su idealni za ovaj zadatak budući da će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti voljan razgovarati s vama o njima. Ako ste slobodni, otvorite srce za novu ljubav, jer vam uskoro stiže.

 

LAV

Trenutno je važno posvetiti vrijeme svojoj obitelji. Karijera i druga vanjska pitanja zahtijevaju vašu pažnju. Međutim, status vaše veze postao je prilično nesiguran tijekom posljednjih nekoliko dana i imperativ je da sada njegujete svoju obitelj. Iako se može činiti da postoji financijski gubitak, učiniti nešto promišljeno i osjetljivo za svog partnera bit će golemo nagrađeno. Ako ste slobodni, bliska i poznata osoba će vam izjaviti ljubav, zvijezde vjeruju da ćete započeti vezu.

 

DJEVICA

Netko neodoljiv je blizu vas. Još uvijek ne možete pronaći način da doprete do njegovog srca. Nemojte se obeshrabriti, vaši puki pokušaji da nađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih impresionirati! Stvari se mogu činiti nonšalantnim, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo se možete naći u ljubavnom međuigru.

Nastsvak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2