Znate li da danas počinje sezona Bika!? Saznajte kako prizemna sezona Bika utječe na vaš horoskopski znak kroz narednih 30 dana

Znate li da danas počinje sezona Bika!? Saznajte kako prizemna sezona Bika utječe na vaš horoskopski znak kroz narednih 30 dana

20 travnja, 2023 0 By Admin

Vaga

Zbog vaše ionako prijateljske prirode, dobro ćete se snalaziti u društvu zahvaljujući sezoni Bikova. Između vremena koje postaje ljepše i vaše želje da se družite sa zemljanima na ljubavniji način, naći ćete se kao pobjednik u natjecanju popularnosti ovog mjeseca. Iako ste općenito sramežljivi i skromni, postoji vaša strana koja je uvijek spremna za iskustvo i zabavu, a tu sezona Bikova ima veliki utjecaj na vaš život.

Ono što ne želite su velika drama i teatralne reakcije; žudite za stabilnošću i zadovoljstvom i vjerujete da možete imati to dvoje u isto vrijeme. Vaša vjera u sebe obavlja posao mjeseca, a sa sezonom Bika kao vašom čvrstom rukom, ne postoji ništa u čemu ne možete uspjeti.

 

Škorpion

Sezona Bikova u vašem neposrednom životu je poput daška svježeg zraka; Dosta vam je Ovnove tvrdoglavosti — spremni ste za rad i nemate dvojbe zaroniti naglavačke. Ništa vas ne smije toliko osmjehnuti kao spoznaja kamo stvari idu: volite kontrolu, a isto voli i vaša sestra iz znaka Bika, ali nije tako vatrena ili neprijateljska kao kontrola Ovna… više je u stilu da točno znate što trebate učinite da postignete ono što želite. A ti ćeš postići mnogo stvari tijekom ove sezone. Budući da vam sezona Bika omogućuje da vjerujete u sebe, bit ćete sretni kamper dok prolazite kroz sve što zahtijeva vaš dodir. I možda čak osjećate nešto od te famozne tvrdoglavosti, ali poznavajući vas, s vremenom ćete to učiniti za vas.

 

Strijelac

Dobro ste se kretali tijekom sezone Ovna i to je djelovalo kao poticaj da stvari shvatite ozbiljno. Sada kada ste u sezoni Bikova, sav taj prethodni posao nije spreman za akciju. Osjećate se usmjereno i usredotočeno na načine na koje se još niste osjećali ove godine. Vaša priroda dobro funkcionira s Bikom. Osjećate se stabilno i spremno preuzeti puno toga. Kada energiju Bika koristite za fokus, ništa vam ne stoji na putu, niti može postojati. Vi ste sila prirode sa sezonom Bikova koja radi na vašoj strani. Usmjeri strijelu i pucaj. Što god da vas oko odvede, to je mjesto gdje ćete smjestiti svoju intenzivnu koncentraciju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac

Ovo je fantastična sezona u vašem životu, jer vam Bik daje mogućnost da kažete što vam je na umu bez ikakvih lažnih riječi ili praznih obećanja. Gledali ste sebe kako dotjerujete ljude u prošlosti; davali ste im redak za redom, nadajući se da će uzeti jedan tako da možete zatražiti pobjedu i ostvariti svoj put. To znači da ste lagali da postignete svoj put i da nikada niste voljeli lagati – uglavnom zato što vas uvijek, neizbježno uhvate. Sezona Bikova dovest će vas do temelja istine i bit ćete stavljeni u poziciju u kojoj morate biti iskreni. Eto, iskrenost neće samo dobro izgledati na vama, već će vam biti i osvježavajuća. Ovaj novi pošteni način života upravo je ono što ste željeli; samo je bio potreban Biku da se to dogodi — i događa se.

 

Vodenjak

Da ste prepušteni sami sebi, vjerojatno biste cijeli dan ležali u krevetu – slično stereotipu o Biku. Jao, sezona Bikova sprema vam druge stvari, i koliko god vam superlijenost zvučala zabavno, također znate da ne želite dugo ostati na jednom mjestu. Ovaj mjesec pali vatru pod vama; poželjet ćete se preseliti, putovati, a možda čak i preseliti. Vaša želja za novim stvarima će biti očita i jasno ćete prihvatiti da je potreban rad. Ako je zastoj cilj, dolazak tamo mora biti ispunjen radom koji je potreban da bi se priuštila takva vrsta zastoja. Budući da je taj fokus velik tijekom sezone Bikova, uzmite tu svoju viziju i manifestirajte je, ako je moguće. Jer…u ovoj sezoni sve vam je moguće.

 

Riba

Laknulo vam je što ste daleko od snažnog udarca sezone Ovna, a sezona Bika vam se čini kao zasluženi odmor. Odmaranje, međutim, nije ono što ćete raditi ovaj mjesec jer ćete se osjećati previše nadahnuto i umjetnički da biste pustili da stvari stoje. Da ne spominjem vašu iznenadnu popularnost; Opet se događa. Bit ćete prijatelj za kojim se svi okreću i član obitelji koji vlada svijetom; imate povjerenje u svojoj zajednici i svi vas smatraju stabilnim i u skladu s vremenom. Sezona Bikova izvlači najbolje iz vas i omogućuje vam da zablistate na načine koje najbolje znate. Ovo je sretno vrijeme za vas. Uživaj.

Stranice: 1 2