BIK drži do onih ŽIVOTNIH VRIJEDNOSTI na koje su MNOGI DANAS ZABORAVILI! Ono što kaže, to i misli, ono što obeća, to i ispuni i uvijek stoji iza svoje riječi!

BIK drži do onih ŽIVOTNIH VRIJEDNOSTI na koje su MNOGI DANAS ZABORAVILI! Ono što kaže, to i misli, ono što obeća, to i ispuni i uvijek stoji iza svoje riječi!

16 travnja, 2023 0 By Admin

Bik je pravi prijatelj. Uvijek je na raspolaganju ljudima koje smatra prijateljima.

Pomoći će ako može u svako doba dana ili noći, čak i onda kada je prezauzet svojim poslom ili brigama. Odan je i pouzdan, često i previše i na Bika se uvijek može osloniti i računati.

Bik je zodijak na kojeg se najviše može računati među zodijacima.

Ne voli promjene, pogotovo neočekivane promjene. Voli stvarati svoj život na način kakav želi i ne voli promjene koje će se odraziti na njegov život. U ljubavi često bira partnera sa kojim ima dosta zajedničkog. Ponekad će vam sa Bikom biti potrebno dosta strpljenja. Vrlo je osjećajan, ali često svoju osjećajnost prikriva. Partnera izuzetno poštuje i predan je partneru i obitelji. Uživa u tome da kupuje poklone partneru.

Obitelj mu je svetinja. Sve mu diraj, ali obitelj ne smiješ. Prema obitelji se postavlja veoma zaštitnički.

Obožava djecu i djeca obožavaju Bika. Bik je obiteljski čovjek i voli obiteljska okupljanja. Bik je veoma inteligentan i ima razvijen odličan smisao za humor. Voli druženja sa prijteljima i omiljen je društvu. Nije lakovjeran i potrebno mu je dosta vremena da bi u nekoga stekao povjerenje. Jednom kada u nekog stekne povjerenje, taj odnos obično onda traje cijeli život. Često ima prijatelje još iz ranog djetinjstva.

Bik ne obećava ako nije siguran da obećanje neće moći ispuniti.

Vrlo pazi na takve stvari. Bik kada vam da riječ ili nešto obeća, onda možete biti sigurni da će to i ispuniti. Bikovi vole novac i nisu rastrošni. Vrlo su vrijedni i sami sebi su najbolji motivatori.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Naporno rade kako bi stvorili sebi i svojoj obitelji što kvalitetniji život. Vole materijalne i luksuzne stvari. Iz tog razloga još više se zalažu i rade kako bi si mogli priuštiti takve stvari.

Stranice: 1 2