Odlične vijesti za samce u OVIM znakovima, jer će započeti vezu, također i za one u vezi jer im slijedi prosidba i brak!

Odlične vijesti za samce u OVIM znakovima, jer će započeti vezu, također i za one u vezi jer im slijedi prosidba i brak!

15 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav i bračni odnosi bili bi na uobičajenoj strani stvari. Šanse da budete otkriveni u podmukloj vezi ne izgledaju dobro. Neki od vas mogu se naći u teškim okolnostima. Netko iz vaše grupe poznanika mogao bi izazvati vaše zanimanje. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno i izbjegavajte donošenje bilo kakvih odluka u žurbi.

 

BIK

Ovaj tjedan može donijeti neke izazove za vaš ljubavni život. Samci bi trebali postati ozbiljniji ako se žele smiriti ili ući u vezu. Da biste održali odnos, održavajte snažnu međusobnu komunikaciju. Međutim, odluka o održavanju veze trebala bi biti obostrana. Odaberite nekoga tko vas poštuje, koji će biti s vama dulje vrijeme i činiti vas sretnim.

 

BLIZANCI

Samci koji traže ljubavnog partnera će biti sretni ovaj tjedan, ali savjetuje se da provedu neko vrijeme prije nego što se očajnički obavežu. Savjetuje se izbjegavanje svađe i davanje partneru dovoljno prostora. To bi moglo biti vezni stup za odnos. Druženje ili putovanje mogu ponovno zapaliti izgubljenu iskru u vašoj vezi i možda ćete moći zajedno provesti nezaboravno vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan može ponuditi ljubav i radost. Sredinom tjedna moglo bi vam biti vrlo teško družiti se. Savjetuje vam se da radite na tome da vaš odnos ostane netaknut. Zvijezde mogu biti ljubazne tijekom cijelog tjedna. Možda ćete nakon toga imati neke planetarne usluge. Savjetujemo vam da zadržite raspoloženje i pozitivnost, što bi moglo pozitivno utjecati na vaš romantični život. Ovo bi u konačnici moglo začiniti vaš romantični život.

 

LAV

Vaš tjedni horoskop kaže da bi vaša nedavna ljubavna veza mogla biti odličan izvor zadovoljstva. Zvijezde su vam naklonjene. Uz modernu misao o životu, morate imati miran, srdačan i naizgled ugodan odnos sa svojim partnerom. Ovaj tjedan vaša veza će vidno ojačati, a vi postati prisniji sa partnerom.

 

DJEVICA

Vaš tjedan može početi tiho, ali to nije razlog vašeg nedostatka intimnosti u vezi. Od početka tjedna možete vidjeti da ćete vjerojatno ostati u istoj fazi do sredine. Držite svoj temperament i pokušajte ne pokvariti stvari. Također, morate poboljšati svoje komunikacijske vještine s partnerom.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2