U NAREDNOJ SEDMICI slijede MNOGA ČUDA – neki zodijaci će DOBITI ŠANSU da PONOVO OSVOJE osobu iz PROŠLOSTI!

U NAREDNOJ SEDMICI slijede MNOGA ČUDA – neki zodijaci će DOBITI ŠANSU da PONOVO OSVOJE osobu iz PROŠLOSTI!

13 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo vremensko razdoblje donijet će sreću u vašem ljubavnom životu. Jer za to vrijeme možete odlučiti upoznati svog ljubavnika sa svojom obitelji i postoji vjerojatnost da će se vaša obitelj svidjeti, ali i odobriti vaš izbor. Sreća će ovog tjedna dominirati vašim bračnim životom. Zbog toga, kad god dobijete vremena, naći ćete se u zagrljaju svog partnera. Tijekom tog vremena, oboje ćete otvoreno komunicirati jedno s drugim i također obavijestiti svog partnera o okolnostima vašeg života.

 

 

BIK

Uz brojne negativne trenutke u romantičnom životu, doći će do porasta vaše mentalne napetosti, a vi ćete ostati nemirni. Uložit ćete napore i dati sve od sebe da riješite takve probleme, ali to neće biti lak zadatak. Ovaj tjedan morat ćete poboljšati svoje aktivnosti jer je moguće da vaš supružnik sumnja u vas. Zbog toga ćete se osjećati okruženi glupim pitanjima partnera.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Početkom tjedna, odnosno u prvoj polovici tjedna, vaša voljena osoba će možda morati izaći na neki važan posao, što može uzrokovati distancu među vama. No unatoč svim udaljenostima, održavat ćete međusobnu komunikaciju preko telefona i vaša će veza cvjetati. Ovo vrijeme će u punoj snazi ​​odražavati romantičnu stranu vašeg supružnika. Nakon toga ćete pokušati više vremena provoditi s partnerom i razumjeti ga. Tijekom tog vremena također ćete biti viđeni kako pomažete svom partneru u domaćim poslovima.

 

 

RAK

Ovaj tjedan možda ćete iz nekog razloga otići na neko udaljeno mjesto, ali ćete svoju vezu zadržati onakvom kakva jest razgovarajući sa svojom ljubavlju putem društvenih mreža. Također, svi nesporazumi će se riješiti i oboje ćete biti duboko zaljubljeni jedno u drugo. Ovaj će tjedan u vašem bračnom životu nakon dugo vremena zavladati osjećaji ljubavi i privrženosti. Uživat ćete u romansi s njim i pokušati ostati u njegovom zagrljaju tako što ćete iskoristiti ovo vrijeme. Ako svom supružniku date dar, to će se pokazati vrlo povoljnim za vas.

 

 

LAV

Vaše razlike s ljubavnikom ovog tjedna mogu uzrokovati razdor u vašim osobnim odnosima. Dakle, ako želite biti opušteni u pogledu različitih područja svog života, onda prije svega poboljšajte svoj ljubavni odnos i pokušajte ići naprijed u ljubavi i ne sputavati jedno drugo u bilo čemu. Jer ako je vaš ljubavni život dobar, tada ćete se moći osjećati sposobnim za suočavanje sa svim drugim situacijama u vašem životu. Ovog tjedna možete osjetiti gušenje u bračnom životu, a vaša voljena osoba tražit će trenutke slobode. Također će planirati otići negdje s nekim od svojih prijatelja ili bliskih prijatelja. Međutim, ako ga spriječite, vaš supružnik može biti jadan. Stoga, neka razumije vaše stajalište.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan vaš voljeni može razgovarati s vama o braku ili nečem ozbiljnom. Zbog toga ćete se osjećati pomalo neugodno, a slušanje njegovih misli također će povećati vaš mentalni stres. Zbog velike štete ovog tjedna, vaš bračni život može biti prekinut. U takvoj situaciji dobro razmislite o svom gubitku i dobiti, a pritom ostanite budni od početka.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2