NJIMA NIJE SUĐENO! 3 horoskopska znaka čije će se VEZE RASPASTI tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 14. aprila

NJIMA NIJE SUĐENO! 3 horoskopska znaka čije će se VEZE RASPASTI tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 14. aprila

12 travnja, 2023 0 By Admin

2. ŠKORPIJA

Živjeli ste pomalo u laži tijekom proteklih nekoliko mjeseci dok ste iskreno pokušavali zadržati vezu za koju ste u srcu znali da neće preživjeti. Pa, tu je, a ako niste shvatili, a ovaj tranzit je tu da vam pomogne shvatiti što će se dogoditi.

Prvo, morate se pomiriti s idejom da je ovo stvarno gotovo. Odnos se raspao  prije nekoliko mjeseci, a vi ste dali sve od sebe da ga održite. Također ste primijetili da vaš partner baš i nije uložio puno truda u ‘popravljanje’ veze, a vidjevši koliko se čini da mu je malo stalo, nekako vas je gurnulo preko ruba.

Sad, jedva čekaš izaći. Ne sviđa vam se cijela procedura, jer je definitivno srceparajuća, ali isto tako ne možete sjediti i čekati da se raspadne dio po dio. Sve vas ovo jako pogađa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. JARAC

Kad u nešto uložite svoje srce, idete do kraja, a to znači i da vjerujete do kraja. Bili ste u vezi u kojoj ste dali sve od sebe; bili ste ludo zaljubljeni u tu osobu i samo ste pretpostavili da je sve u redu.

Otkrit ćete da vas ta osoba nije voljela na isti način na koji ste vi voljeli nju, i tu zapravo počinje pogoršanje. Čim shvatite da ste obožavali osobu čiji su osjećaji ljubavi prema vama osrednji, počet ćete padati u ogorčenost.

Ovo ne prestaje dok se sve ne istjera na vidjelo i dok ne dobijete priznanje voljene osobe koja vam kaže da ste u pravu, da više nije zaljubljen u vas. Joj, bol! Ali vi niste od onih koji će sjediti i držati se slomljenog srca, pa su ovo dani koji označavaju službeni ‘početak kraja’.

Stranice: 1 2