LJUBAV od 10. do 16. aprila: Nekome nova ŠANSA za LJUBAV, a nekome POVRATAK BIVŠIH, ali i PONUDA za BRAK!

LJUBAV od 10. do 16. aprila: Nekome nova ŠANSA za LJUBAV, a nekome POVRATAK BIVŠIH, ali i PONUDA za BRAK!

8 travnja, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovo je posljednji tjedan kada ćete morati čekati svoje vrijeme i osjećati se nesigurno kada se pozabavite onim što se događa u vašoj vezi.

Točno znate što morate učiniti, i iako je mnogo toga u situaciji nepredvidivo, znate da trebate djelovati.

Bilo da se radi o završetku veze ili ponovnom rasplamsavanju davnog plamena ili čak oboje, znate da više ne možete odgađati ono što morate učiniti.

Iskoristite ovaj tjedan i razjasnite se što jasnije o viziji koju imate za svoj život i vlastitom osjećaju vrijednosti za ljubav koja je zdrava i ispunjava.

Uskoro ćete biti spremni za ulazak u najbolje poglavlje svog života.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Promjena u vašem životu prvo počinje s emocionalnim promjenama u vama samima. Radili ste puno na priznavanju svojih pravih osjećaja i onoga što oni znače.

Umjesto da sami sebe nagovarate da stvari ostanu iste, ovog tjedna od vas će se tražiti da počnete tražiti načine da počnete s malim.

Nemojte biti strogi prema sebi ako ne žurite naprijed. Svaki korak u novom smjeru je važan.

Pobrinite se da si date dovoljno vremena da se prilagodite ovom novom sebi. Konkretno za vas, bit će tema oko osjećaja da ga vaš partner ili budući partner vidi i čuje.

Ne možete nekoga prisiliti na to, ali možete stvoriti prostor u kojem ste iskreni i ranjivi, što uvelike ide.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Kakve god odluke da donesete u svom životu, morate biti u redu s njima. To nije samo njihovo prihvaćanje, već istinski život s njima.

Osjećajte se kao da ima istine i integriteta u svemu što radite. Kako tjedan odmiče, možda ćete se početi osjećati kao da neki od vaših izbora nisu oni za koje znate da biste trebali donijeti.

Bilo da to znači da ste razmišljali o aferi ili izdaji, odvojite vrijeme da vidite zašto se osjećate tako kako se osjećate umjesto da to pokušavate opravdati.

Biti iskren o onome što doživljavate jedini je način da počnete unositi neke promjene. To će vam donijeti neke ah-ha trenutke, opsežne razgovore, a zatim priliku da se osjećate bolje u svom životu i ljubavi općenito.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Iako promjena trenutno pogađa mnoge, za vas dolazi do točke da je više ne možete ignorirati. To je zato što kotač nije već u pokretu za ono što dolazi.

U ovom trenutku se nekontrolirano vrti. Dio vašeg posla je i učenje biti dobro. Nakon što se stvari pokrenu, nedostaje kontrola o tome kojim će smjerom krenuti i tko će na njih utjecati.

Razmislite o tome što pruža taj osjećaj stabilnosti i utemeljenosti u vašem životu, dijelu sebe koji se nikada ne može ukloniti ili promijeniti vanjskim događajima.

Zatim ostanite usredotočeni na ovo kako se stvari počnu razvijati tako da bez obzira na to što se dogodi, znate da ste sigurni i sigurni.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan je vrijeme za pripremu za ono što točno želite. Duboko ste upleteni u svoj unutarnji rad kako biste bili sigurni da radite drugačije ovoga puta u svom životu i u vašim odnosima. Ali u određenom trenutku, morate si dati zeleno svjetlo i vjerovati svom poslu koji ste obavili.

Čak i ako vam se čini da su stvari nepotpune ili da još trebate raditi na njima, to ne znači da ne možete slijediti svoju budućnost.

Postoji određena osoba ili veza koju niste uspjeli izbaciti iz svog uma. Kako dođe vikend, više nećete imati razloga da se ne javite. Dio vašeg šarma i darova je to što se izvrsno snalazite za onim što želite, a ovaj scenarij nije ništa drugačiji.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Položaj planeta osvjetljava vaš osjećaj sebe i načina na koji pristupate odnosima. Ponekad ste skloni kriviti druge, a ne priznati da su vaši postupci bili dio problema.

Za vas je ovo vrijeme da razmislite o svojim izborima u odnosima. Umjesto da otpuštate ljude zbog njihovih problema, pogledajte što ste iznijeli na stol.

U ljubavi privlačite mjesto gdje ste. Svaki partner je ogledalo, stoga umjesto da okrivljujete drugu osobu i ignorirate svoj rad, odvojite vrijeme da vidite kako možete učiniti bolje.

Možda je vrijeme da se ispričate ili jednostavno preuzmete odgovornost na sebe i odmaknete se od žrtvinog razmišljanja. Ništa vam se ne događa; to se događa jer ga vi stvarate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2