Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 9. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova nedelja, 9. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

8 travnja, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Stvari koje traju u ovom životu nikada neće imati smisla, ali ne možete nastaviti gledati na svijet kao na mjesto koje mora biti samo sigurno da bi bilo vrijedno. Žudite za sigurnošću, koja se useljava duboko u vašu dušu i prizemljuje vas u najgorim, pa čak i najboljim vremenima. Ali učinili ste nepravdu sebi jer ste se zadovoljili s onim što se čini sigurnim umjesto da riskirate za ono što se čini strastvenim ili uzbudljivim jer golica dubinu vaše čežnje.

Vaš posao je bio pronaći mjesto u sebi tako duboko i sigurno da možete napraviti taj golemi skok u nepoznato. Što se više čini da vas život iznevjeri, to vas svemir više vodi da gledate unutra tako da rizici koje preuzimate dolaze iz vaše duše umjesto da se jednostavno povinujete logici svog uma. Ali prvo morate priznati gdje ste se u svom životu odlučili za sigurno, za dovoljno dobro, jer ovo ima smisla umjesto onoga što vam pali srce.

Strasti se ne treba bojati. To nije ni jednosmjerna karta za katastrofu niti divlja potjera koja će završiti samo slomljenim srcem. Umjesto toga, ovaj dio vas koji se budio potiče vas da shvatite da se osjećate potpuno zadovoljni svojim životom; morat ćete krenuti neprohodnim putem. Morat ćete upoznati svoje srce kao davno izgubljenog prijatelja. Morat ćete pronaći sigurnost unutra kako više ne biste propustili divlji zov svemira dok vas poziva naprijed na povjetarcu nade.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Niste sazdani samo od slatke romantike i načina da sve vidite u prekrasnom ružičastom svjetlu. Vi ste odlučnost, domišljatost i predanost koji svaki san mogu dovesti do ostvarenja. Ali sumnjate u sebe. Sumnjate u svoju sposobnost da budete jaki, da shvatite da je vaše meko srce vaša najveća vrijednost. Način na koji vidite svijet namjerno je drugačiji. To je tvoj dar. No ipak, nosili ste toliko strahova o tome da možete slijediti svoje snove, svoju jedinstvenu viziju o tome kakav život može biti za koji vjerujete. Brinete se jesu li namijenjene vama. Ako su prevelike ako si u pravu, hoćeš li ikada doći u prostor u kojem ćeš moći zadivljeno gledati oko sebe umjesto samo čeznuti.

Ovo je ipak tvoja strast. Vaše najveće bogatstvo je u vašoj sposobnosti da stvari vidite drugačije za sebe i one u svom životu. Vi ste duh ovdje na zemlji, povezan sa svemirom na jedini mogući način, ali morate početi vjerovati sebi.

Danas si dopustite da se oslonite na širenje nade, na vjeru da je sve o čemu ste sanjali dio života koji vam je suđeno živjeti. U konačnici shvaćajući da su te strasti inherentno povezane s nevjerojatnim novim prilikama koje se počinju slijevati u vaš život. Nemojte biti jedina stvar koja vas sprječava da postanete pravi manifest. Život će te uvijek testirati, ali na tebi je da ostaneš vjeran onome što jesi, shvaćajući da se ne možeš uspoređivati ni s kim jer kamo ideš samo je tvoje.

Stranice: 1 2