HOROSKOP ZASLUŽENE LJUBAVNE SREĆE: OVA 3 znaka će svoj ljubavni život dovesti do savršenstva zahvaljujući Mjesecu nasuprot Uranu od 9. aprila!/

HOROSKOP ZASLUŽENE LJUBAVNE SREĆE: OVA 3 znaka će svoj ljubavni život dovesti do savršenstva zahvaljujući Mjesecu nasuprot Uranu od 9. aprila!/

April 7, 2023 0 By Admin

2. LAV

Nedavno ste usvojili stav ‘što će biti, bit će’. Prihvatili ste da život nikada nije u konačnici predvidljiv, pogotovo kad je ljubav u pitanju.

Vidjeli ste neka dobra i loša vremena s osobom s kojom ste prisutni, i dok biste ga radije imali u svom životu na duge staze, uvijek ste spremni na najgore.

Tijekom ovog tranzita osjećat ćete se mnogo snažnije u liječenju onoga što je oštećeno, umjesto da se udaljite od toga. Znate da ste jaki, ali počinjete se osjećati kao da biste tu snagu radije uložili u popravljanje veze.

Ako to znači dati ‘posljednji pokušaj’, neka tako i bude, učinit ćete što je potrebno. Ovaj tranzit vam daje hrabrost da kažete DA, još jednom. Ovo bi moglo biti ‘da’ koje na kraju radikalno poboljšava stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. VODOLIJA

Postoje trenuci kada se samo želiš napucati što uopće pokušavaš vratiti ovu svoju vezu u normalu, ali ne možeš ne osjećati da je vrijedno toga.
Posljednje što ste ikada željeli bilo je neuspjeh u ljubavi, a nećete znati.

Da, prošli ste kroz nekoliko nepoželjnih trenutaka sa svojom voljenom osobom i da, ide vam na živce kao nitko, ali vi ga volite i duboko u sebi znate da i on voli vas.

Za vrijeme ovog tranzita mogli biste se osjećati sentimentalno zbog ljubavi koja je u vašem životu, kao da niste spremni odustati od nje.

I, odustajanje NIJE u tvojoj prirodi. Uzet ćete ovaj tranzit i iskoristit ćete ga da donesete čvrstu odluku: ovoj romantici vrijedi težiti. Vrijedi nastaviti s tim i isplati se odvojiti vrijeme za poboljšanje.

Pages: 1 2