VIKEND HOROSKOP: Netko će morati prekinuti neke odnose i neke ljude jednostavno UDALJITI iz svog ŽIVOTA

VIKEND HOROSKOP: Netko će morati prekinuti neke odnose i neke ljude jednostavno UDALJITI iz svog ŽIVOTA

6 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Budite danas zvijezda vlastitog filma i budite ponosni na ulogu koju igrate. Možda ćete usvojiti persone mnogih različitih likova ovisno o vašem raspoloženju u satu. U vašem osmijehu danas postoji poseban sjaj koji biste trebali otvoreno podijeliti s drugima. Nemojte se žuriti da nikamo stignete. Već ste stigli. Uživajte u društvu onih koje volite.

 

BIK

Odmorite se od svakodnevne rutine i siđite sa staze danas. Svijet će se okrenuti s vama na jedan dan, stoga se slobodno malo isključite. Zapamtite da je put kojim se odlučite ispravan. Žaljenje je beskorisna emocija – nemojte se time ni zamarati. Uživajte u današnjem danu i svim malim radostima koje on nudi. Prenesite svoje snove i dovedite stvari u ravnotežu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Stvari teku vašim putem danas, i trebali biste pronaći veliko zadovoljstvo u udobnosti drugih. Možda ćete otkriti da postoji duh fantazije o danu koji uzrokuje da vaše emocije izgube pojam o vremenu i prostoru. Nemojte se truditi povezivati ​​se sa stvarnošću ako ne morate. Idite u muzej umjetnosti ili sudjelujte na plesnoj predstavi. Pogledajte film i izađite u svoj omiljeni restoran.

 

 

RAK

Ne pokušavaj danas pronaći odgovore, jer ćeš se vjerojatno na kraju osjećati više frustrirano nego kad si počeo. Što manje pokušavate nametnuti svoju volju drugima, više ćete uvidjeti da stvari automatski idu vašim putem. Danas se ne radi o pronalaženju rješenja za probleme; radi se o uživanju u onome što ste već naučili i postigli. Neka stvari budu lagane.

 

 

LAV

Pusti svoju djetinjastu stranu da se igra danas. Vaši su snovi u punoj snazi, pa neka oni vode put. Uživajte u bezbrižnim razgovorima s prijateljima o najnovijim filmovima i omiljenim web stranicama. Možda biste trebali razmisliti o vježbanju ili šišanju. Ovo je dobar dan za poboljšanje općeg izgleda. Imate puno oštrije oko za fizičku ljepotu na dan kao što je danas.

 

 

DJEVICA

Odmori se od staze na kojoj si i siđi s utabane staze. Danas je dan za napredovanje s idejama i snovima, a ne s obvezama i odgovorima. Preispitujte stvari i raspravljajte o činjenicama. Što god radili, zabavite se. Ovo je savršen dan za izlazak i uživanje na svježem zraku uz aktivnosti na otvorenom, posebno grupne aktivnosti. Ne možete pogriješiti ako se pridružite prijateljima i razgovarate o najnovijim događajima u vašem životu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2