U NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će SVE RISKIRATI zbog LJUBAVI, jer bez ljubavi NE MOŽE, a OVOM znaku se OSTVARUJU LJUBAVNI SNOVI!

U NAREDNA 3 DANA: Jedan znak će SVE RISKIRATI zbog LJUBAVI, jer bez ljubavi NE MOŽE, a OVOM znaku se OSTVARUJU LJUBAVNI SNOVI!

5 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarna atmosfera donosi priliku da se zbližite s nekim fascinantnim. Možda postoji velika konkurencija od strane drugih jednako zainteresiranih, ali s pobjedonosnom kombinacijom vašeg izgleda i vašeg mozga, sigurno ćete osvojiti ruke iznad ostalih. Sve dok prepustite predmetu svoje strasti da donese ovu konačnu odluku, vjerojatno će biti u redu. Samo nemoj gurati sreću!

 

 

BIK

Astralno usklađivanje čini ove dane posebnim za vas na sve načine. Ljubavni interesi i bliski prijatelji izuzetno su nježni i brižni, te će se potruditi da vas usreće. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo je pozitivno vrijeme za upoznavanje nekoga novog ili za izlaske. Isprobajte umjetničke galerije ili umjetnička događanja, jer su ljudi ovdje skloniji vašoj valnoj duljini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete se neuobičajeno i snažno privući nekome koga jednostavno ne možete izbaciti iz glave. Planetarna atmosfera stvara situaciju u kojoj osjećate da biste učinili sve da privučete njihovu pozornost ili ih navedete da vas pozovu na spoj. Ali imali biste veće šanse da se možete malo ohladiti; inače ih možete prestrašiti.

 

 

RAK

Općenito želite sve, ili ne želite ništa od toga. Nebeska konfiguracija pomaže vam da naučite kako uravnotežiti ovu tendenciju. Postupno dobivate poruku da ne pomaže kada imate tako ekstremne reakcije na događaje i probleme u vašim odnosima. Vidjet ćete kako često stvarate probleme svojim vlastitim stavovima i tako ćete se postupno mijenjati.

 

 

LAV

Nebeska konfiguracija pomaže vam da prihvatite ljubav na realističnijoj razini. Vaši su odnosi obično avantura u nepoznato, a često, kad vam se čini da se avantura pretvori u dosadnu svakodnevnu rutinu, odjednom osjetite ludu želju da potpuno pobjegnete ili u još jednu vezu. Postupno počinjete uviđati ludost svojih puteva i sada se možete početi ponašati u skladu s tim.

 

 

DJEVICA

Skloni ste se držati teških situacija u vezi mnogo dulje nego što je zapravo potrebno. Nebeska konfiguracija pomaže vam da shvatite koliko uništavajuća može biti duša kada vas svaki aspekt vašeg bića potiče da krenete dalje i izađete. Morate razviti malo više suosjećanja prema sebi i dati si priliku da se promijenite kada i ako je potrebno.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2