VIKEND HOROSKOP: Nekoga će zvijezde OBRADOVATI ovog vikenda i donijeti DIVNE VIJESTI!

VIKEND HOROSKOP: Nekoga će zvijezde OBRADOVATI ovog vikenda i donijeti DIVNE VIJESTI!

30 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Učinite nešto uzbuđenja u svom životu. Obujte cipele za hodanje i krenite istraživati ​​neko nepoznato odredište. Budite zaposleni, ali pazite da ništa ne pretjerate. Bit ćete u središtu pozornosti u grupnim aktivnostima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ako vaša logika prevlada nad vašim srcem, stvari će se vjerojatno promijeniti na bolje. Krajnje je vrijeme da pokrenete dirljivu stranu svog lika.

 

 

BLIZANCI

Bit ćete izuzetno emotivno i romantično raspoloženi. Možda ste zabrinuti zbog svojih osobnih odnosa, zdravlja, prehrane, karijere itd. Morate se čuvati od prekomjernog stresa i brige te se brinuti o svom zdravlju.

 

 

RAK

Povoljni dani vam dolaze. Osjetit ćete osjećaj radosti i sreće.  Možda ćete se zaljubiti ili imati jake romantične veze s nekim. Sjajno vrijeme za zaljubljene.

 

 

LAV

Nazovite to trenutnim ponovnim paljenjem iskrice sjaja i energije, ovih dana nalazite ćete se  na vrhuncu vaše dinamike. Fantastični dani za sve, budući da vaša mašta i nadahnuće dosežu nove visine i motiviraju druge na izvrsnost. Prisjetite se riječi legendarnog glumca: “Ustani, probudi se i nemoj stati dok ne postigneš svoj cilj.”

 

 

DJEVICA

Ovo su dani kada ćete biti poput željeznog čovjeka: zlatno srce, čelični živci, ipak, bez sjajnog oklopa. Tolerancija, optimizam i izrazito umjetnički talenti zavladati će skloništem. Potražite akademike u umjetnosti. Vaše razumijevanje života pomoći će vam da bolje služite društvu. Da, poput Iron Mana.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2