PROLJETNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, naredna tri mjeseca neće vam manjkati ni LJUBAVI, ni SREĆE, ni NOVCA!

PROLJETNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, naredna tri mjeseca neće vam manjkati ni LJUBAVI, ni SREĆE, ni NOVCA!

30 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan

Daješ sve od sebe da smisliš uspješan plan u teškim okolnostima. Nažalost, ne dobivate puno korisnih smjernica. Kao da pokušavate učiti za veliki ispit bez udžbenika i bilješki. To je razlog više da radite s onim u što ste apsolutno sigurni. Vaši intuitivni talenti će vas izvući kroz nadolazećih mjeseci. Vaša nesigurnost je uglavnom neopravdana. Super ti ide.

 

Bik

Uskoro bi se moglo nešto proslaviti — barem tako osjećate duboko u svojim kostima. Ipak, teško je povjerovati da će doći kada se osjećate kao da vas okružuje tolika napetost. Nakon duge, emotivne zime, sada smo u novoj sezoni nade i rasta. Na vaše olakšanje, nesuglasice i stari sukobi prirodno će krenuti prema rješenju. Na putu ste u bolju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci

Srdačno si se razbolio od statusa quo. Došlo je do odsutnosti svjetla u ključnom području vašeg života, ali baš kad se čini da je sve beznadno, sunce će ponovno zasjati. Zima je bila duga, a vi ste spremni donijeti velika, trajna poboljšanja. Sada, vaša energija raste, vaša frustracija jenjava i možete jasno vidjeti gdje ste pogriješili. Najmračniji čas je pred zoru.

 

Rak

Došlo je vrijeme da prizovete svoju kreativnost i maštu. Možda još nemate sve sastojke koji su vam potrebni da ostvarite svoje snove, ali neće proći puno vremena prije nego što to učinite. Svi elementi su dostupni. U nadolazećim mjesecima krenut ćete u akciju skupljajući sve što vam treba i provodite planove. Jednom kada pronađete svoju inspiraciju, neće vas zaustaviti. Zaobilazit ćete sve što vam se čini teškim, zastrašujućim ili depresivnim s aplombom.

 

Lav

Svaki dan donosi novu lekciju. Ali nije kao da svaki put ulazite u novi teritorij, već se vaša percepcija mijenja. U narednim mjesecima vidjet ćete svoje postojeće stanje drugačije. Skrivene prilike bit će vam skrenuti pozornost. Niste znali da su vam već godinama točno pod nogama. Nemojte se osjećati glupo što im nedostajete – budite sretni što su konačno došli u fokus. Za sve postoji vrijeme.

 

Djevica

Ako ste ikada prepješačili veliku udaljenost noseći težak ruksak, sjetit ćete se prekrasnog osjećaja olakšanja koji dolazi kada ga konačno skinete. Već duže vrijeme nosite emocionalni i materijalni teret. Kao da nevidljiva sila djeluje protiv vas, tjerajući vas da prekomplicirate jednostavne probleme. Sljedećih nekoliko mjeseci pružit će vam priliku da otresete dio ove težine sa svojih ramena. Nema više brige oko problema – utjeha i sreća su na putu.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2