FINANCIJSKI i POSLOVNI HOROSKOP za mjesec APRIL: OVIM znacima APRIL donosi USPJEH, PUNO NOVCA i nove POSLOVNE PRILIKE!

FINANCIJSKI i POSLOVNI HOROSKOP za mjesec APRIL: OVIM znacima APRIL donosi USPJEH, PUNO NOVCA i nove POSLOVNE PRILIKE!

27 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Tranziti planeta daju vam naslutiti da vam dolaze neki troškovi vezani za vašu djecu. Također je vjerojatno da ćete potrošiti na svoje voljene, za darove ili čak na kratko putovanje. Možda ćete uspjeti uštedjeti ovaj mjesec, ali to bi zahtijevalo odgovarajuće financijsko planiranje. Ovo vjerojatno neće biti povoljan mjesec za planiranje velikih ulaganja ili čak u smislu burze. Za ovaj mjesec mogu se predvidjeti troškovi za imovinu i vozila. Iznenadni financijski izdatak za vaše prijatelje također vas može staviti u škripac. Ako imate prethodno planiranje, ta se tjeskoba može izbjeći. Postoji mogućnost da se vaš životni standard poboljša. S vašim poslom možda ćete dobiti ruku pomoći od svog supružnika. Sunce i Jupiter mogu vas navesti da nešto potrošite i na vjerski rad.

 

BIK

Od početka mjeseca istaknuti su novčani dobici. Jupiterovi blagoslovi će vam vjerojatno donijeti sreću i bogatstvo u vašem životu. Možda ćete biti zadovoljni načinom na koji vam život napreduje, a to bi vam moglo dati samopouzdanje. Ovog mjeseca možda ćete čak biti dovoljno velikodušni da uložite u tuđe poslove. Međutim, pobrinite se da preuzmete autoritet udjela kako biste osigurali svoju poziciju u tvrtki. Ovaj mjesec izbjegavajte previše rizičnih poslovnih ulaganja. Može vam otežati vraćanje ne samo kamata nego i glavnice. Jupiterova naklonost dopušta vam da dobijete novac i iz stranog izvora. Kao rezultat toga, osigurajte da su vaši zapisi pohranjeni na mjestima koja bi mogla biti korisna u budućnosti. Ovaj mjesec izbjegavajte posuđivati ​​novac nikome. Moguće je da će povrat sredstava biti težak.

 

BLIZANCI

Tranzit planeta ukazuje da mogu postojati neizvjesne prepreke u smislu novca i financija, stoga morate raditi sa strpljenjem. Umjesto da se zanesete svojim iracionalnim impulsima, pokušajte odrediti prioritete svojim potrebama. Može doći do financijske krize, a dug može postojati. Nemojte velika ulaganja.
Možete snositi troškove putovanja kao i školovanja djece. Neki od vas možda će moći osigurati veleprodajne poslove, što bi vam trebalo dobro isplatiti u narednim mjesecima. Oni od vas koji rade u okultizmu ili u veleprodaji mogu imati veliki povrat novca ovog mjeseca. Tranzitom Marsa možete naslijediti imovinu od svoje obitelji, ali može doći do sukoba koji zahtijeva pravni postupak.
Mogućnosti napredovanja, što bi moglo pružiti financijski predah uz povišicu. Međutim, postoji mogućnost da bi se stvari mogle promijeniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša će se financijska situacija vjerojatno povećati ovog mjeseca. Neočekivani porast prihoda može ukazivati ​​na želju da potrošite i reinvestirate svoj novac u svoj posao. Možda ćete imati koristi od strane valute ili stranih projekata. Poslovanje sa stranom valutom također može biti korisno jer možete ostvariti velike koristi raznim metodama. To bi vam moglo pomoći da poboljšate svoj financijski položaj. Također, prema vašem financijskom horoskopu za mjesec, imate velike šanse zaraditi na burzi. Izbjegavajte riskirati špekuliranjem na rizičnim tržištima s kojima ćete se nositi. Ako ste nepažljivi sa svojim novcem, on se možda neće vratiti. Dakle, preporučljivo je napraviti pravi izbor u pravo vrijeme.

 

LAV

Ovog mjeseca možda ćete morati uložiti mnogo truda da poboljšate svoju financijsku situaciju. Možete upasti u poteškoće ako zanemarite svoje financijske aktivnosti. Neki ljudi mogu pronaći previše novca za neozbiljne kupnje. Vaša obitelj vas može tražiti novac. Iako bi moglo doći do određenih financijskih poteškoća ako im date novac koji im je potreban, one vam ne bi trebale biti preteške.
Na kraju krajeva, obitelj dolazi za nas u trenucima potrebe, a vi i vaš brat ste itekako svjesni te istine. S druge strane, neki mogu postati žrtve uredske politike i zbog toga mogu biti prisiljeni napustiti posao. Gospodarska situacija kod kuće, međutim, mogla bi se pogoršati kao rezultat ostavke. Oni koji su posudili novac i pristali ga vratiti ovog mjeseca možda to neće moći učiniti.

 

DJEVICA

Ovo je izvrstan mjesec za raspravu o kritičnim problemima koji se odnose na bilo koja financijska pitanja ili transakcije na čekanju jer bi rasprave mogle biti uspješne. Možda će vam sredinom ovog mjeseca biti dobar trenutak da investirate ili kupite dragocjenosti za svoju obitelj. Može pružiti šanse za napredovanje, kao i veće materijalne nagrade. Međutim, planeti u drugoj polovici mjeseca mogu vas malo opteretiti obavezama. Međutim, preporučljivo je izbjegavati pretjerano agresivne poteze financijskog rasta. Povoljan utjecaj planeta krajem ovog mjeseca mogao bi vas zaštititi od većine negativnosti i potaknuti vas u nove visine. Vjerojatno ćete ostvariti dobru zaradu, a vaša financijska situacija može ostati stabilna. Osim toga, ulaganja napravljena tijekom tog vremena mogu dati pozitivne rezultate u budućnosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2