3 horoskopska znaka koji će ove sedmice PREKINUTI ROMANTIČNU VEZU tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 27. marta

3 horoskopska znaka koji će ove sedmice PREKINUTI ROMANTIČNU VEZU tijekom Mjesečevog kvadrata Neptuna od 27. marta

26 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Lav

Obožavate ideju velike ljubavi i romantike i pronašli ste nekoga tko vam to može pružiti, ali on je daleko i kako sada stoje stvari, ne izgleda kao da postoje realni planovi za druženje s njim.

Možda je zato uvijek bilo tako opojno i romantično; lijepo je ludo flertovati s nekim s kim u stvarnosti ne moraš imati puno posla, a opet, mi smo ljudi i žudimo za društvom u tijelu i stvarno ne izgleda kao da ideš dobiti ovo od ove ‘daleko’ osobe.

Čak i vi imate svoje granice; romantika ide toliko daleko prije nego što joj zatreba začin promjene, a ono što imate s ovom osobom na daljinu je puno istosti. Da ne spominjem da se potpuno oslanjate na telefon ili videochat. Postao je dosadan i suvišan, a za vrijeme ovog tranzita vidjet će svoj kraj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpija

Nakon što pitate svog romantičnog partnera kada će se napokon doći sastati s vama, ta će vam osoba početi jako ići na živce kada vam opet uskrati taj sastanak. U REDU.

Postoji toliko ljubavi na daljinu koju možete tolerirati prije nego što se počnete osjećati kao da vas netko zadirkuje i laže. Nakon toga ćete shvatiti da vam se stvarno ne sviđa cijela ta stvar na daljinu.

U početku je bilo slatko, ali previše si pun života i elana da bi cijelu svoju romansu proveo na telefonu, pretvarajući se da je razgovor dovoljan. Tebi to očito nije dovoljno, a ti se počinješ pitati zašto njemu JEST.

Što mu je da vam se ne želi pokazati? Zašto stalno laže o tome da će te posjetiti i što, zaboga, ima od svega toga? Kad bolje razmislim, već ste izgubili interes. Sada to postaje službeno.

Stranice: 1 2