CIGANSKE KARTE do 31. Marta: OVOM znaku se smiješi NOVAC i LJUBAV, a nekome i NOVO RADNO MJESTO!

CIGANSKE KARTE do 31. Marta: OVOM znaku se smiješi NOVAC i LJUBAV, a nekome i NOVO RADNO MJESTO!

24 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Glazbena i filmska industrija zajedno ostvaruju manji prihod od industrije igara. Za određene profesionalne pothvate morate provjeriti kod šire javnosti i prepoznati stvarnu potrebu trenutka. Nemojte žuriti s velikim odlukama koje uključuju puno ljudi, pogotovo ako razmišljate o rizičnim poslovima i ulaganjima.

Ima puno toga za reći, ali riječi se lako raspršuju. Usredotočite se na poantu koju pokušavate iznijeti, bez obzira na tijek dijaloga. Konstruktivni sukobi i rasprave bit će mogući samo ako imate na umu svoj cilj. Međusobno razumijevanje je nadohvat ruke.

Ovotjedna afirmacija: “Vidim veliku sliku.”

 

 

BIK

Stvari počinju izgledati gore i određene su poteškoće konačno rješive i manje zabrinjavajuće. Vaša energija raste i pravi je trenutak da djelujete impulsivno i obavite stvari, pogotovo ako ih dugo odgađate. Ovaj tjedan je obojen instinktivnim djelima koja vode do novih mogućnosti i otvaraju vrata tamo gdje ste nekada mislili da to nije moguće.

Iako se druge stvarnosti i paralelni svjetovi s vremena na vrijeme čine privlačnima, znate da ste najbolja osoba za zadatke koje ste dobili. Pronalaženje razloga ponekad može biti problematično, ali to ne znači da ga nema.

Ovotjedna afirmacija: “Moje su odluke u skladu s univerzalnom istinom.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dobivate uvid u pozitivna iskustva koja bi mogla uslijediti. Nešto se okrenulo, promijenilo i stavilo vas na drugo mjesto od onog na kojem ste bili mjesecima. Iskustva koja su vam proširila vidike počinju se pojavljivati ​​i vaša perspektiva nudi nova rješenja za stare probleme i pozitivniji pristup određenim stvarima u vašem životu.

Kraj tjedna donosi duboke uvide. Um je angažiran, kao i uvijek, ali ovaj put s konstruktivnijim tonom, koji vas laganim tokom vodi od jednog zaključka do drugog. Stavite svoje misli na papir i pustite ih da se opuste, što će vas dovesti do velikog promatranja koje vam je dugo bilo potrebno.

Ovotjedna afirmacija: “Ponosan sam što sam ja.”

 

 

RAK

Iako možete otkriti podrijetlo određenih problema, to ih neće natjerati da nestanu. Vrijeme je da se usredotočite na sadašnji trenutak, na stvari koje se danas mogu učiniti, a kopanje po poteškoćama prepustiti nekom drugom vremenu. Možete učiniti puno više ako je vaša energija usmjerena na oslobađanje od nepotrebne težine.

Postoje ljudi u vašem životu koji su vrijedni trčanja dodatnog kilometra. Nemojte odustati od kontakata i intimnih trenutaka koje bi budućnost mogla donijeti samo zbog loše komunikacije ili negativnih situacija koje se mogu riješiti. Svatko je nesavršen na svoj način.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje granice.”

 

 

LAV

Ako imate stresnu situaciju na poslu, ovo je pravo vrijeme da je riješite, brzo i bez mnogo objašnjenja. Ne morate raspravljati o određenim stvarima koje već u potpunosti razumijete, a važno je vjerovati u sebe, radeći za svoj najbolji ishod. Ipak, timski rad je s vremena na vrijeme bitan i preuzimanje inicijative ne znači isključivanje drugih ljudi.

Regeneracija dolazi lako kada si date vremena za ugodne i zabavne aktivnosti. Kreativnost može rasti samo ako se proživite kroz nova iskustva i napravite mjesta za disanje, spontano i oslobođeno u svom samoizražavanju. U pravom društvu možete inspirirati vlastite buduće poteze.

Ovotjedna afirmacija: “Nadahnut sam i motiviran.”

 

 

DJEVICA

Briga vas neće daleko odvesti, pogotovo ako puno svoje energije trošite na ljude koji se mogu brinuti sami za sebe. Čak i ako ste željni pomoći, nemojte pretjerivati ​​ovih dana. Radite ono što volite i radite to otvorenog srca.

Možda će se lakše nositi s određenim problemima ako samo sebi kažete da su to što jesu i krenete dalje. Pretjerano razmišljanje ne donosi uvijek rezultate, baš kao i svako pretjerivanje ili pretjerano djelo. Neka vaši koraci budu mali i postojani, u smjeru koji vam donosi osjećaj uzbuđenja i radosti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam kreator vlastitog života.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2