3 znaka koji se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, osobi koju NAJVIŠE VOLE i koju NIKAD NEĆE PREBOLJETI, za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 26. marta

3 znaka koji se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, osobi koju NAJVIŠE VOLE i koju NIKAD NEĆE PREBOLJETI, za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 26. marta

24 ožujka, 2023 0 By Admin

2.  Strijelac

Posljednje što biste ikada priznali jest priznati da ste pogriješili i čini se da se osjećate pomalo krivima i krivo zbog toga kako ste prekinuli svoju posljednju vezu. Prebrzo ste se predali svom strastvenom načinu na koji ste se bavili stvarima i time što ste to što jeste, pogriješili ste ozbiljno povrijedivši osjećaje svog bivšeg partnera.

Ne možete zamisliti da je previo te rane, jer vrijeme je učinilo svoje s iscjeljivanjem. Ono što počinjete priznavati, jest da ste BILI u krivu i sada kada se skrušeno osjećate, želite riješiti problem. Želite se vratiti svom bivšem i tijekom ovog tranzita potrudit ćete se doći do te osobe.

Ono što je zanimljivo jest da se čini da vam ne zamjera vaše nepromišljeno ponašanje; saslušat će vas i ponovno će razmisliti o tome da vas vrati u svoj život, kao svog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Ovan

Ne ulazite u romantične veze s bilo kakvom neozbiljnošću; ozbiljni ste kad volite, pa ako preživite prekid, to vam je obično potpuno traumatizirajuće. Preživjeli ste jedan takav prekid i još uvijek vam muči glavu kako se takva glupost mogla dogoditi.

Još uvijek ga volite, a ako ste iskreni prema sebi, znate da i on još uvijek voli vas, jednostavno to možete osjetiti, iako vas dvoje više niste u kontaktu, stvari se mijenjaju, a te šanse će biti primjetne.

Tijekom ovoga ne oklijevate hoćete li se sakriti ili se oslanjati na sramežljivost da vas drži podalje od njega. Nešto nabubri u vama i pomaže vam da se ponovno povežete s osobom koju ste nekoć toliko voljeli. Ovdje ipak ima nade. Ovo bi moglo upaliti.

Stranice: 1 2