VIKEND HOROSKOP: Evo sta vas čeka u NAREDNA DVA DANA, i tko će se SUOČITI sa PROBLEMIMA, a tko će biti SRETNIJI NEGO IKAD!

VIKEND HOROSKOP: Evo sta vas čeka u NAREDNA DVA DANA, i tko će se SUOČITI sa PROBLEMIMA, a tko će biti SRETNIJI NEGO IKAD!

23 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Imate jak osjećaj za sebe. Vi preuzimate kontrolu nad situacijama umjesto da im dopustite da preuzmu kontrolu nad vama. Ali taj osjećaj neovisnosti i samopouzdanja može ugroziti druge ljude. Postoje neki koji se osjećaju sigurno znajući da se oslanjate na njih. Ovo je jedan od onih dana kada ćete možda osjetiti nekoliko rastućih bolova dok se promjenjive osobnosti sukobljavaju s ugodnim obrascima ponašanja.

 

 

BIK

Možda se osjećate kao posrednik između dva tabora, ili ste možda vi taj u borbi kojoj je potrebno posredovanje. Veliki problem današnje napetosti je što bi jedna strana mogla biti svojeglava i vezana za činjenice i istinu, dok je druga vezana za širu perspektivu, ne nužno realističnu. Činjenice bi se mogle izokrenuti u svim smjerovima ovisno o tome tko ih donosi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Budite oprezni da sve shvatite kao osobnu uvredu. Neobzirni postupci drugih mogu vas emocionalno povrijediti, ali ne moraju. Sve dok ste u mogućnosti zadržati zdravu perspektivu na situaciju, vidjet ćete da mnoga ponašanja koja vas uznemiruju proizlaze iz tuđe nesigurnosti, a ne zbog nedostatka naklonosti prema vama.

 

 

RAK

Teška napetost može biti frustrirajuća za vas. Možda se pitate zašto se svi ne mogu jednostavno slagati. Odgovor vam se može činiti jednostavnim, s vašim ležernim stavom. Nažalost, tu su veliki ego i nerealni stavovi koji otežavaju drugim ljudima da vide stvari tako jednostavno. Možda ćete otkriti da je najbolje što možete učiniti je odmaknuti se od vatre.

 

 

LAV

Napetost može nastati među prijateljima kada se netko iznenada osjeća kao zanemareni treći kotač. Ljudi imaju tendenciju uparivanja. Učinite što možete da ostanete na temama kojima svi mogu jednako doprinijeti. Ostati ujedinjen je ključno. Zajedno ste izuzetno moćni saveznici, dok ste podijeljeni jedni drugima najgori neprijatelji.

 

 

DJEVICA

Vaš živahan, maštovit duh u skladu je s kolektivom. Potreba za svjetovnom sviješću i razvojem čovječanstva postala vam je očiglednija kako vrijeme prolazi. Ovi problemi se pojavljuju danas, ali nemojte se iznenaditi ako dobijete provjeru stvarnosti. Vaši snovi mogu biti nerealni. Netko bi mogao pokušati rasprsnuti vaš balon, stoga budite oprezni. Ne gubite iz vida svoje ciljeve.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2