Pred nama se sedmica u kojoj će OVI znaci napokon rješiti svoje ljubavne probleme. Na sreću su čekali dugo, a sada im dolazi!

Pred nama se sedmica u kojoj će OVI znaci napokon rješiti svoje ljubavne probleme. Na sreću su čekali dugo, a sada im dolazi!

17 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaša domaća scena trenutno je nedvojbeno sanjiva. Karte vam pomažu  da s lakoćom spojite ugodnu i se*si energiju. Ovo se može osjećati izuzetno nagrađujući s dugogodišnjim ljubavnikom. Ako vam se netko tek počinje sviđati, možda ćete biti spremni pozvati ga na večeru ili popiti čašicu – ili mu barem pokazati svoju domenu putem videa kako bi mogao vidjeti kako izgleda vaše okruženje. Ugodan je operativna riječ.

 

 

BIK

Veze vas mogu naučiti svemu što želite znati, pa im dođite sa svojom bilježnicom i olovkama. Možete naučiti što znači biti predan. Nije važno jeste li trenutno slobodni ili privrženi – ova mudrost može i treba ostati s vama zauvijek. Posebno važan uvid može imati neke veze s načinom na koji ste odgojeni, stoga budite otvoreni za sve.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Držanje stvari blizu kuće može zadovoljiti vaše želje. Vaše poslovično ognjište je izuzetno vruće. Iako ste vjerojatno već raspoloženi da zadovoljite svoje potrebe, uspostavljanje kontakta sa svojim osjećajima moglo bi zahtijevati malo usredotočenog truda. Bilo da ste solo ili živite s partnerom, ne morate se čak ni odijevati ili izlaziti kako biste iskusili svoj puni romantični potencijal.

 

 

RAK

Tvoje vještine flertovanja su izvan ljestvice. Možda imate način s riječima koji onemogućuje ljubavniku ili simpatiji da ignorira ono što pokušavate reći. Najbolji dio? Svoje izjave možete držati kratkim i slatkim, a one će i dalje imati očaravajući učinak na željenu metu.

 

 

LAV

Zauzetost može vam pomoći da izbjegnete svoje dublje emocije u vezi s romantičnim stvarima, ali to možda neće uspjeti kako očekujete. Možda ćete biti skloni prelaziti od zadatka do zadatka na pomalo automatiziran način umjesto da namjerno razmišljate o bogatijim, smislenijim dijelovima vašeg ljubavnog života. Ipak, pronaći će vas uvid koji doista zahtijeva pažnju. Dolazak u stanje protoka mogao bi vam pomoći da prijeđete s površnog na uzvišeno.

 

 

DJEVICA

Vaša najznačajnija romantična veza, prošla ili sadašnja, vam je prva i središnja. Dobar je trenutak za intenzivan dijalog o vašim emocijama, jer možete spojiti praktično sa strastvenim na način koji dočarava dubinu vaše ljubavi. Jednako ste dobri u dijeljenju svojih osjećaja u razgovorima licem u lice kao i u pisanju, pa odaberite sami.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2