VIKEND HOROSKOP: Evo kome ovaj vikend donosi LIJEPE VIJESTI, a kome SUZE i RAZOČARENJE!

VIKEND HOROSKOP: Evo kome ovaj vikend donosi LIJEPE VIJESTI, a kome SUZE i RAZOČARENJE!

16 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Postoje trenuci kada vaše jasno razmišljanje otkriva vašu ogromnu zrelost. Niste sanjar, pa vas je teško dovesti u dvosmislene situacije. Ako trenutno imate sentimentalne afere, ovo bi bio izvrstan dan za pregled, ali pokušajte ne biti previše hladnokrvni.

 

 

BIK

U posljednjih nekoliko dana možda ste se osjećali pomalo frustrirano u svojim inicijativama. Bilo vanjske prepreke (kao što su događaji koji su uzrokovali kašnjenja) ili unutarnja ograničenja (kao što je vaša apatija) predstavljale su jasan izazov. Prije nego što možete napraviti bilo kakav pravi napredak, određene stvari moraju biti riješene. Dan pred vama može vam dati priliku da konačno riješite ova pitanja.

 

 

BLIZANCI

Bit će to poticajan dan za vas. Osjećat ćete se sjajno i bez problema usmjerite svu svoju energiju u svoje aktivnosti. Nemojte se iznenaditi ako naiđete na otpor. Koliko god da su vaše ideje kreativne, možda ne odgovaraju svima. Zapravo, možete se suočiti s nekom buntovnošću. Budite uvjerljivi i dobit ćete svoj put.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Pazite da danas ne izgubite živce. Ovih dana ste na prvom mjestu, iako je vaša odvažna priroda bila sputana financijskim i profesionalnim ograničenjima. Trenutno je beskorisno gajiti grandiozne iluzije. Štoviše, možete očekivati ​​neke sukobe ako pokušate. Ako vam se savjetuje da budete konzervativniji, poslušajte prijedlog.

 

 

LAV

Danas će se vrijeme zamrznuti i čak će se činiti da ide unatrag. Koristite ovu stanku da razmislite o svojim motivacijama. Čini se da astralni tragovi sugeriraju da trenutno rješavate pitanja koja se tiču ​​sudbine druge osobe. Možda biste trebali potrošiti isto toliko vremena razmišljajući o svojoj sudbini.

 

 

DJEVICA

Klima je danas napeta. Bit ćete svjesni osjećaja nemira i čežnje za promjenom, ali ćete također biti nespremni napraviti bilo kakve stvarne poteze u tom smjeru. Vaša prosudba vam govori da su pritužbe koje ne dovode do akcije besmislene. Pa zašto onda ne biti katalizator koji izaziva neku akciju?

Nastavak  na idućoj stranici…

Stranice: 1 2