Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji u drugoj polovini Marta! Evo kome će napokon krenuti u životu…

Pred OVIM zodijacima su LIJEPI, ali i VRLO BITNI događaji u drugoj polovini Marta! Evo kome će napokon krenuti u životu…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Zamišljate različite scenarije i želite zadržati najpozitivniju sliku u svom umu. Iako ne možete smanjiti očekivanja od onoga što je pred vama, ovo je dobro vrijeme da istražite svoje mogućnosti i vidite kuda vaše srce vodi put.

Vaš je najvažniji zadatak uživati ​​u vožnji. Ciljeve treba definirati dok napredujete, a dok sanjate veliko, ne zaboravite se posvetiti onim malim koracima na putu koji vas čine sretnima.

 

 

BIK

Teta Dustina Hoffmana vjerovala je da on neće uspjeti kao glumac jer nije dovoljno zgodan. Ne vjerujte svemu što čujete. Pogotovo kada netko drugi procjenjuje vaše sposobnosti i govori o mogućim ishodima situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Vrijeme te dobro služi. Budite strpljivi sa stvarima koje želite naučiti i idite naprijed. Očistite svoj prostor i svoj život od stvari koje vas vežu za prošlost i mišljenja onih koji nemaju hrabrosti pokušati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vidite da sat otkucava, a vi očito nemate puno vremena za određene planove, dok su drugi tu ispred vas, za kojima možete posegnuti. Nije prekasno napustiti smisleno i radosno postojanje, čak i ako bi moglo biti prekasno za određene izbore u životu.

Dok se otresete nepotrebnog pritiska očekivanja i još jednom provjeravate svoje mogućnosti, možda ćete otkriti da ste okruženi pogrešnim ljudima koji podržavaju neke od vaših najvećih želja.

 

 

RAK

Ne znate hoće li se trud koji ste uložili isplatiti, a vaš profesionalni svijet ne izgleda tako zdrav i podržava napredak koliko vam treba. Možete biti izuzetno racionalni kada se bavite poslom, ali ovo je jedan od perioda kada vam je predosjećaj na mjestu i morate ga slijediti bez obzira na sve.

Ne govorite o svojim planovima ili sumnjama. Trebat će vam trenutak da shvatite problem koji se događa ispod površine onoga o čemu se očito i jasno govori.

 

 

LAV

Zbunjenost se ne smanjuje, ali vjerujete u najbolju verziju događaja i ne želite slušati negativne komentare ili neželjene savjete. Dobar je osjećaj slobodno izreći svoje mišljenje, ali morate biti svjesni mogućih posljedica i pustiti ih da budu, kako se ne biste upleli u petlju nepotrebne krivnje ili srama.

Imate svoj život pod kontrolom. Radite ono što je zdravo i dobro za vašu fiziologiju i vodite računa o rutini navika koje podržavaju vašu najkrhkiju verziju Jastva.

 

 

DJEVICA

Morali ste stajati na svome i zaštititi se umjesto da se previše oslanjate na druge, ali ste sada spremni graditi stvari na zdravim temeljima i ostati sigurni i zaštićeni na svakom koraku.

Emocije igraju veliku ulogu u odlukama koje možete donijeti u ovom trenutku. Nemojte odustati od dijelova sebe samo zato što vam se čine iracionalnima ili ih je teško dobiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2