LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Mart: Jedan znak će nažalost saznati da ga PARTNER VARA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 14. Mart: Jedan znak će nažalost saznati da ga PARTNER VARA…

14 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Pismo dobrodošlice ili telefonski poziv voljenog prijatelja ili rođaka mogli bi vam uljepšati dan. Ovo bi moglo donijeti uzbudljive vijesti koje vas muče cijeli dan, stoga ne očekujte da ćete se moći dobro koncentrirati na bilo što drugo. Nove ideje i interesi su tu, a kontakt s drugima trebao bi biti ugodan i koristan. Ovo je sjajan dan za planiranje društvenog događaja ili proslave.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaš današnji osjećaj romantike i idealizma trebao bi se odraziti na vaš kućni život. Romantični partneri izgledaju sjajnije nego inače, a vjerojatno ćete osjećati potrebu na neki način uljepšati svoj dom. Možda biste se željeli prošetati centrima za namještaj ili uređenje doma. Biljke, umjetnički predmeti ili pribor poput jastuka za bacanje mogu se iznenada pojaviti u vašoj košarici! Ako želite planirati odlazak na vikend, ovo je vrijeme za razmišljanje.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete gaziti po tankom ledu, stoga pazite da ne klizite jer će vaša publika vjerojatno biti ogorčena. Doista, dobar je dan za osporavanje vlastitih predrasuda. Naravno, ovo nije uvijek ugodan zadatak, ali budući da ste u posljednje vrijeme imali neka posebno dehumanizirajuća iskustva, možda će vam biti od pomoći prilagoditi svoju viziju stvarnosti

 

 

RAK

Možda vam se gomilaju kućanski poslovi, ali nećete im se baš danas baviti. Energija dana je romantična i razigrana, pa ćete je htjeti izraziti s nekim posebnim. Pozovite privlačnog prijatelja na ručak ili zakažite uzbudljiv spoj za večer. Ako već imate divnog partnera, proslavite danas uz ugodan izlet i nježne poglede uz bocu skupog vina. Ovo je veliki dan za ljubav!

 

 

LAV

Možda ćete danas razmišljati o jedinstvenim mogućnostima odmora. Vjerojatno ćete osjetiti potrebu učiniti nešto potpuno drugačije od onoga što inače radite – možda putovati u stranu zemlju. Trebali biste se osjećati bliže svojim voljenima i biti optimistični u pogledu budućnosti. Uživati!

 

 

DJEVICA

Danas možete očekivati ​​da ćete se zaljubiti na prvi pogled. Možda je to netko koga nikada prije niste sreli, ili je to možda stari prijatelj kojeg odjednom vidite u novom svjetlu. Još jedna mogućnost je naučiti nešto predivno o sadašnjem partneru za koje nikada prije niste znali. Kako god se očitovalo, danas je vrlo dobro za romantiku. Pobrinite se da cijeli dan izgledate najbolje – i ako je moguće, izađite večeras!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2