Za OVOG znaka dolaze dani UŽIVANCIJE i velikog BOGATSTVA, dok OVIM znacima neće nikako pogodovati…

Za OVOG znaka dolaze dani UŽIVANCIJE i velikog BOGATSTVA, dok OVIM znacima neće nikako pogodovati…

11 ožujka, 2023 0 By Admin

Ovan

Ono što možete očekivati ​​ovog tjedna je obavještajni razgovor, iako će tema razgovora biti gruba, a bit će i svađa.

Ovo je tjedan u kojem ćete vi i netko drugi rješavati stvari. To može biti posao ili romansa, ali što god da je, ne može se nastaviti dok se svi ne dogovorite o tome što je najbolje kako biste nastavili.

 

Bik

Ovo nije ničija omiljena karta jer uvijek sa sobom nosi jad i prevaru. Ovaj tjedan ćete imati posla s nečim teškim, a na vama će biti da se izvučete iz blata u kojem ste se našli.

Ovdje možete puno izgubiti i osjećat ćete se konfliktno i degradirano zbog odluke koju morate donijeti. Ulazite u fazu potpunog kolapsa – pazite na sebe.

 

Blizanci

Ovo je dobro vrijeme da se pobrinete da ispravite svoje pogreške na poslu jer karta implicira neugodnu situaciju koja će biti uzrokovana nečim što ste pogriješili na poslu.

Trebao bi znati bolje, i znaš, ali svi griješe. Ovaj tjedan je na vas red. Pokušajte izbjeći ovo poniženje obraćajući veliku pozornost na detalje.

 

Rak

Bit će to težak tjedan u smislu financija i financijskog stresa, žao mi je što moram reći. Možda ste previše trošili ili ste pretjerali s neozbiljnošću i sada ste u problemu.

Ovo nije trajno stanje i može se ispraviti. To je dobro upozorenje za vas da se upustite kada je u pitanju trošenje svog teško zarađenog novca.

 

Lav

Ovo je prilično oštra karta koja simbolizira grubo ponašanje i hladne odluke.

Više ste nego kao osoba koju ova karta predstavlja, što implicira da ćete tijekom ovog tjedna nekome govoriti nešto što ne želi čuti.

Također možete prekoračiti granicu, što bi vam moglo izazvati tugu i neugodu. Učinite ono što morate, ali pokušajte koristiti diskreciju i ljubaznost, ako je moguće.

 

Djevica

Ovaj tjedan neće pokazati vašu najbolju stranu, to je sigurno. Ako postoji vrijeme za ljubav, onda postoji vrijeme za mržnju, a mržnja je ono što će vas progutati ovaj tjedan.

Ne marite za osobu ili ljude koje ćete povrijediti, a uništiti nečiji život je ono što ste namjeravali učiniti.

To se ne odražava ljubazno na vas, međutim, to također nije vaša briga. Ovaj tjedan ćete donijeti zakon – na svoj način. Nitko drugi nema pravo glasa.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2