HOROSKOP LJUBAVNOG IZAZOVA: Hoće li OVI znakovi odoljeti PRILICI da prevare voljenu osobu i upuste se u flert za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

HOROSKOP LJUBAVNOG IZAZOVA: Hoće li OVI znakovi odoljeti PRILICI da prevare voljenu osobu i upuste se u flert za vrijeme Mjeseca u Škorpiji od 12. marta

10 ožujka, 2023 0 By Admin 2

LAV

Mnogo izazova ste u životu imali, ali nijedan kao ovaj koji vam slijedi. Vama će se ukazati prilika da prevarite partnera i vi ćete to vjerojatno i učiniti.

Neće vam biti jednostavno donijeti takvu odluku, ali nećete vidjeti drugu mogućnost. Vi ćete to učiniti iz razloga da se osvetite partneru zbog iste stvari.

Ipak, ono što se mora reći je to da je uvijek bolje prekinuti ljubavnu vezu nego zabiti nož u leđa svome partneru. Ako vaša veza zaista ne funkcionira ili ako imate problem preko kojeg ne možete prijeći, tada je bolje prekinuti.

Nakon toga upustite se u vezu sa kim hoćete, ali ispravno je ne povrijediti partnera na takav način bez obzira na partnerova djela.

Vama će ova prilika dobro doći da kaznite svoga partnera i od toga vjerojatno nećete odustati. Morate biti svjesni da ćete snositi i posljedice onoga što učinite.

Kakve će one biti ne ovisi samo o vama već i o vašem partneru. Nemojte biti naivni pa misliti kako se to nikad neće doznati. Takve stvari uvijek isplivaju na površinu i nemoguće ih je tajiti. Samo je pitanje vremena kada će sve izići na vidjelo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zato dobro razmislite dok to niste učinili jer kasnije više nema kajanja. Posljedica će biti, a vi ćete najvjerojatnije najviše ispaštati zbog toga. Zato pamet u glavu dok još imate dovoljno vremena učiniti pravu i ispravnu stvar.

Stranice: 1 2