Ako ste  Vaga, Ovan i OVAJ znak, ova subota, 11. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Vaga, Ovan i OVAJ znak, ova subota, 11. mart vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

10 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stelij Ovna samo što nije prošao, a Mjesec je u Vagi. Ova paralela između vaših potreba i želja i onih koji su u i za romantičnu vezu bit će u prvom planu vašeg fokusa. Stellium u Ovnu stvorio je energiju akcije za vas da utabate put naprijed, da isprobate nešto novo ili da krenete na uzbudljiv i prekrasan način.

Ali Mjesec u Vagi danas vas ponovno upućuje na razmišljanje o vašoj romantičnoj vezi, temi kroz koju ste se kretali. Dajte si vremena da upijete ovu lekciju jer može postojati važna veza između ovog novog putovanja i rasta koji se treba dogoditi u vašem romantičnom sektoru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Na vas ta promjena tiho utječe više nego što biste vi ili bilo tko drugi mogli zamisliti. Dok je ovotjedni Puni Mjesec u znaku Djevice spominjao pitanja vezana uz financije i osjećate li se doista kao da ste na mjestu gdje možete financirati svoje snove, Saturn u Ribama i sada finale stelijuma u Ovnu povlače snažne teme iz vašeg doma i obitelji, predanost, samoizražavanje i arene radosti. Oba područja su na vrhuncu, ali će ostati u fokusu veći dio ove godine jer Jupiter ostaje u Ovnu, proširujući vaš život, baš kao što Saturn nastavlja unositi veće značenje i iscjeljenje u vaš život kroz Ribe i sjaj u vašem domu i obiteljskom sektoru.

Prihvatite neizbježno. I pokušajte ne osuđivati svoj proces prestrogo. Pokušajte se ne zaglaviti u tome kako je sve moglo biti drugačije jer nije moglo. Jednostavno se prepustite i ostanite prisutni kako bi se magija napokon dogodila.

Stranice: 1 2