3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjeseca u Vagi od 10. marta

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Mjeseca u Vagi od 10. marta

8 ožujka, 2023 0 By Admin

Za vrijeme ovog tranzita, idemo ravno prema srcu, što znači da imamo ljubav u svojim mislima. Više se ne zadovoljavamo igranjem na terenu, jer nas ne zanima ovaj, taj i drugi; želimo srodnu dušu. Želimo da netko ide s nama na ovo putovanje.

Želimo kvalitetnu osobu, nekoga tko nema skrivene motive i ne želi nas ‘dobiti’. Želimo srodnu dušu.

Jesu li srodne duše nužno ljubavni interesi? Ne, općenito ne, ali mogu biti, a to je vrsta srodne duše koja nas zanima, tijekom ove faze. Želimo biti partneri s nekim posebnim; dovoljno smo vidjeli ‘kako živi druga strana’ i odlučili smo da je vrijeme da i mi živimo takvim životom.

I dok smo svi svjesni činjenice da samo zato što se dvoje ljudi slažu i mogu imati sretan život zajedno, to ne znači nužno da su srodne duše. Ipak, postoji nešto u ideji srodne duše…toliko je…specifična, tako…’suđena da bude’.

I da, veza srodne duše je ‘suđena’ i to je ono što će nekolicina nas  moći reći da konačno ima. Ovaj tranzit govori o susretu uma i srca.

Ovo je tranzit koji može ostvariti naše snove, kao što je to i kozmička sila koja će nam isporučiti srodnu dušu, na srebrnom pladnju. Tko zna tko će biti ta misteriozna osoba? Neki od nas će to saznati…

Tri horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu dušu:

1. RAK

Ono što pronalaženje srodne duše čini mnogo više od samog uzbuđenja je to što ste potpuno odustali od takve glupe ideje. Vi ste savršen primjer kako je odreći se toga, samo da bi to sve primili. Niste u potrebi i stoga ne odjekujete svemirom kao rupa bez dna koja se nikada ne može ispuniti. Umjesto toga, prihvatili ste život onakvim kakav jest i to vas je učinilo slobodnijom i lakšom osobom.

Svemir će vam donijeti iznenađenje: vezu srodne duše, u obliku prijatelja koji bi se vrlo lako mogao pretvoriti u romantičnog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ono što je posebno između vas dvoje je ovo goruće prijateljstvo, ovo prekrasno zajedništvo zbog kojeg se osjećate gotovo poznati jedno drugom. Pripremite se za susret sa svojom srodnom dušom. Činit će se kao da je suđeno, i iskreno, kako bi moglo biti drugačije?

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2