3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI BIVŠI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 9. marta

3 horoskopska znaka kojima će se VRATITI BIVŠI za vrijeme Mjeseca u Vagi od 9. marta

7 ožujka, 2023 0 By Admin

2. Ribe

Bilo vam je mnogo zgodnije imati partnera, a sada kada ste bez njega, jedino o čemu možetemrazmišljati je koliko vam je život postao težak i koliko bi stvarno voljeli da se on vrati u tvoj život .

Osjećaji sigurnosti i ugode su ono što je na umu osobe, a to vrijedi dvostruko za vas. Istina je da vas ljubav ne tjera da ponovno budete s bivšim; to je pogodnost.

Trebate tu osobu da radi stvari za vas, i iako to može zvučati sebično, to je ono što ste imali s njim kada je uspjelo.

Vaš bivši je netko tko vam je pružio mnogo i sada ga trebate vratiti u svoj život jer niste sposobni brinuti o sebi na isti način kao što je on nekada činio.

Nedostaje vam njegova briga i pažnja i dovoljno to želite da ga pozovete i zahtijevate da dođe kući. Čekat ćeš.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Blizanci

Ako ćete biti iskreni prema sebi, nikad niste htjeli prekinuti vezu i nemate pojma zašto su stvari toliko izmakle kontroli. Sada ste bez partnera, a niste željeli da stvari idu tako.

Vaš partner, odnosno vaš bivši, ostavio vas je, a prema njegovim riječima, jednostavno mu je postalo preteško jer smatra da ste super zahtjevni za održavanje, a on jednostavno nije dorao zadatku.

Ipak, bili ste ljubav njegovog života i to znate, a za vrijeme ovog tranzita probit ćete led s njim i zamoliti ga da razmisli o cijelom ovom ‘prekidu’.

Želite dugotrajnu, trajnu, posvećenu, monogamnu vezu i iskreni ste u tome. I vaš bivši to želi, ali zna da mora prijeći preko određenih stvari prije nego što se vrati. Dobar dio je to što je spreman pokušati, pa očekujte ponovno okupljanje.

Stranice: 1 2