Tokom Marta 2023., OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom Marta 2023., OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

3 ožujka, 2023 0 By Admin

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Mjesec koji je pred vama bit će uzbudljiv za vas! Ne samo da će sva energija Bika pozitivno utjecati na vaš dom i obitelj, već će Pluton krajem mjeseca ući u vaš horoskopski znak. Pluton je od 2008. u Jarcu, koji za vas upravlja dijelom vašeg života kojim vladaju tajne i nesvjesno.

Koliko god bila korisna, nije bila toliko udobna vožnja. Ipak, kako se kreće u vaš horoskopski znak aktivirajući sve teme oko vas i identitet u nastajanju, dodaje veći intenzitet i prisutnost u vašem životu.

Pluton će napustiti jedan od izazovnijih dijelova vašeg života i prijeći u znak Vodenjaka, stvarajući osjećaj slobode.

Na mnogo načina, Pluton u Vodenjaku je službeni početak Doba Vodenjaka koje se odnosi na prihvaćanje kreativnosti da otkrijete i ispišete svoj put.

Dok ulazite u ovu moć, ovaj put koji ste gradili cijeli život, planeti se doista usklađuju u vašem domu i obiteljskom sektoru.

Ovo može biti područje u kojem se često osjećate rastrganim jer žudite za prostorom i neovisnošću, naravno, iako postoji i želja za društvom i kućnom intimnošću.

Obično je izazov ispuniti obje strane vaše osobnosti, ali ovog mjeseca dogodilo se nešto čarobno. Dok se Venera i Juno slažu u Biku uz monumentalnu promjenu Plutona u Vodenjaku, shvatit ćete da nikada niste morali birati između obje strane. Bilo je samo pitanje prihvaćanja da su uopće postojale.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Prošlog mjeseca iskusili ste stelij Ovna u dijelu svog života koji vlada brakom, djecom, radošću pa čak i samoizražavanjem. Venera i Jupiter ostat će u ovom dijelu vašeg života veći dio mjeseca, što znači da posao i magija još nisu gotovi.

Ali nova energija dolazi kako Merkur prelazi u Ribe, aktivirajući teme oko vašeg doma i obitelji baš kao što Saturn čini svoj dugotrajni pomak u ovaj isti horoskopski znak.

Kad god Saturn stupi na scenu, stvari postaju ozbiljne.

Ne na loš način, ali znate da će postati trajni u vašem životu. Dodajući tome, Mars završava svoj sedmomjesečni boravak u vašem romantičnom sektoru, kojem ste, nadamo se, dopustili da vam transformira život na sve moguće načine.

Puno toga će završiti ovaj mjesec, ali tu je i veliki početak, a to je više od nove razine predanosti ili čak veze. To se događa u načinu na koji pristupate ljubavi i životu.

S prelaskom Venere i Junone u Bika, počinjete gledati na ljubav iz zdravije perspektive, što će biti dio motivacije ovog mjeseca jer se umorite od toga da radite stvari kako ste uvijek činili. I umjesto toga duboko u sebi želite postati ta osoba oduvijek si znao da možeš postati.

Iskoristite ovaj mjesec da se posvetite obavljanju svog posla. Pustite da ono što ste prerasli otpadne i nemojte se bojati uložiti sve u ono za što znate da je namijenjeno da bude dio vaše budućnosti. Sretno!

Stranice: 1 2