Tokom Marta 2023., OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

Tokom Marta 2023., OVA 4 znaka će konačno poboljšati svoj ljubavni život, vezu i međusobne odnose

3 ožujka, 2023 0 By Admin

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Nakon nekoliko mjeseci bit ćete zahvalni što ćete osjetiti nadu i vratiti se stvarima srca. Ovog mjeseca dolazi do pomaka s više planeta koji se kreću u zemljani znak Bika, uključujući Veneru, planet ljubavi.

Bik je vaš sestrinski znak i onaj koji vlada vašim romantičnim sektorom, što znači da su sve pozitivne stvari pokidane.

Prvi pomak dogodit će se početkom mjeseca kada asteroid Juno prijeđe u Bika.

Juno vlada ugovorima o odnosima, posebno bračnim ugovorima. S ovim asteroidom koji se kreće u vaš romantični sektor, bit ćete skloniji uspostaviti dugoročnu posvećenu vezu. Saturn, gospodar vremena i karme, učinit će svoj dugo očekivani potez iz Vodenjaka i Riba. Ovo premješta pažnju Saturna s vašeg doma i obiteljskog prostora na brak, radost i vaš smisao za kreativno izražavanje.

Saturn vam je pomagao da se izliječite kako biste mogli krenuti u nešto više od onoga što želite za svoj život. Ali sada sa Saturnom u ovom dijelu vašeg horoskopa postaje mnogo vjerojatnije upoznati nekog novog. Ili čak ponovno se posvetiti postojećem partneru.

Sve se to pojačava kada Venera nekoliko tjedana kasnije uđe u Bika. Venera vlada pitanjima srca, tako da ćete u ovom položaju vidjeti mnoge romantične mogućnosti u svom životu. Ili ćete biti skloniji uživati u romantičnim trenucima koje već imate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dok Škorpion vidi mnogo aktivnosti u svom romantičnom sektoru, vaš će prvenstveno biti unutar arene koja upravlja vama samima i vašim identitetom. Kao Bik, prirodno ste jedan od vladajućih Venerinih znakova.

Kada se planet ljubavi vrati u vaš horoskopski znak, vi djelujete na višoj frekvenciji privlačeći više mogućnosti i obilja. Kako Juno prelazi u znak Bika početkom mjeseca, vrijeme je da preispitate vlastite riječi i dogovore koje ste sklopili unutar vaše veze, pa čak i sa samim sobom.

Ovo je vaša prilika da doista postanete bolji kako biste mogli poboljšati svoj odnos na sve načine koje želite.

Kao zemljani znak, a posebno Bik, jedna od stvari na kojoj obično trebate najviše raditi je vaša prilagodljivost i fleksibilnost onome što drugi trebaju i žele.

Vi ste ljubitelj prirode, ali to ne znači da vi odlučujete kako se netko drugi osjeća voljenim ili da su vaši pogledi na vezu superiorniji. Pozvani ste da pregledate svoju perspektivu i pristup ljubavi u ovoj energiji.

Ne nužno zato što ste u krivu, već kako biste mogli prihvatiti veću fleksibilnost i uvidjeti vrijednost kompromisa i ne morati svaku točku s ljubavnikom smatrati nepobitnom.

Budući da će vaš partner biti pod utjecajem Venere i Junone u Biku tijekom ovog vremena, bit će skloniji govoriti vašim ljubavnim jezikom, poboljšavajući ukupnu dinamiku, osobito ako se fokusirate na ljubav više nego na to da ste u pravu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2