3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život DRASTIČNO POBOLJŠATI i PROMIJENITI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Urana od 5. marta

3 horoskopska znaka čiji će se ljubavni život DRASTIČNO POBOLJŠATI i PROMIJENITI za vrijeme Mjesečevog kvadrata Urana od 5. marta

3 ožujka, 2023 0 By Admin

2.Vaga

Vi ste u svom elementu, a to znači da ne samo da se osjećate snažno, već se osjećate vrlo dobro, a to u ovom slučaju znači analitično, precizno i ​​usmjereno ka cilju.

Današnji cilj je popraviti vaš ljubavni odnos, a u tome ćete jako uspjeti jer se čini da ste s vrlo ugodnim partnerom koji se želi truditi koliko i vi. Ovo su tako dobre vijesti, jer je romansa u kojoj se nalazite dovoljno dobra da je spasite.

Možda imate svoje trenutke sumnje, ali dugoročno gledano, nema šanse da želite da se stvari toliko promijene. Malo ugađanje ovdje ili tamo je sve što je potrebno. Međutim, te ugađanje je potrebno implementirati.

Ono što je sjajno u današnjem vremenu je da postoji nada. Ne odlazite s osjećajem da je nešto ostalo neizrečeno. Dapače, danas će sve biti rečeno jer to je ono što je potrebno da se raščisti zrak. Čista ploča poslužit će za poboljšanje vašeg ljubavnog života.

 

3.Vodolija

Ono što znate je sljedeće: ako uskoro ne bude bolje, onda će se otopiti u ništavilo, a to je nešto što vi i vaš romantični partner ozbiljno ne želite. Dakle, što ćete učiniti u vezi s tim? Kako natjerati partnera da sjedne s vama kako biste mogli razgovarati o tome na čemu oboje trebate raditi kako bi stvari bile pune nade i obećanja?

Morate prijeći na stvar i razgovarati. To je sve. Bez vrištanja, bez okrivljavanja, samo iskoristite energiju koju vam daje ovaj tranzit i dovedite se oči u oči s osobom koju volite, i neka stvari funkcioniraju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tako je, toliko je očito; morate međusobno razgovarati i sve riješiti. Ono što je još očitije je da ova veza ide u vodu i da oboje ne želite da se to dogodi. Dakle, ako neuspjeh nije opcija, onda je jedina opcija uspjeh. Baci se na posao!

Stranice: 1 2