4 znaka koji će u Martu zahladiti svoje odnose, imati probleme i PREKINUTI SVOJU LJUBAVNU VEZU…

4 znaka koji će u Martu zahladiti svoje odnose, imati probleme i PREKINUTI SVOJU LJUBAVNU VEZU…

2 ožujka, 2023 0 By Admin

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kao da će vas svemir gurnuti da napredujete ili izađete ovog mjeseca. Imate sve prave figure u igri za donošenje važnih odluka, ali ovi izbori ne mogu se odnositi na razmišljanje da možete nastaviti kao što ste do sada. To vrijeme tvog života je prošlo.

Čak i ako ne želite da vaša veza bude, ili ako se čini da bi sve moglo biti u redu na tom području, ne možete nastaviti pristupati svom ljubavnom životu kao što ste bili jer vas se potiče na rast.

Dok Saturn završava svoj boravak u vašem sektoru vrijednosti, trebao vam je pomoći da shvatite dobrobit koju vaš partner i veza donose vašem životu. Sada biste trebali u potpunosti razumjeti što čini vrijedan život jer je korištenje istih mjera uspjeha sada zastarjelo.

Velika količina energije Ovna osvjetljava vaš dom i obiteljski sektor, ali ne nužno na najbolji način. Čini se kao ovaj mjesec; bit ćete pred izazovom da prihvatite svoj rast, što bi moglo dovesti do nekih izazovnih rasprava kod kuće.

Vaš dom se možda trenutno ne osjeća mirno, a ignoriranje problema neće ga poboljšati. Na vama je hoćete li pristupiti i prihvatiti promjenu ili odlučiti zauvijek istupiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Proveli ste toliko vremena brinući se za druge da biste bez pardona trebali posjedovati ovo vrijeme za sebe. To ne znači da vaša veza mora prekinuti, ali jednako je vjerojatno da hoće. To je zato što se odnosi postavljaju na očekivane obrasce ponašanja, pa kad se netko promijeni, kao što ste vi nedavno učinili, to može promijeniti cijelu vezu.

Ali ne dopustite da vam itko kaže da je to loše, negativno ili da čak čini da se osjećate krivima što konačno posjedujete ovaj dio svog života. Najbolji odnosi su puni razumijevanja, čak i fleksibilni. Žele da njihov partner bude sretan i ispunjen, čak i ako to znači da se stvari mijenjaju. Ovog mjeseca, najgora stvar koju možete učiniti je zadržati svoju vezu jer se bojite onoga što slijedi.

Imate toliko prilika koje dolaze u vaš život da ćete iskusiti mnogo toga u nadolazećim mjesecima. Ako vaša veza raste s vama, onda je to divno, ali ako ne, ne dopustite da postane sidro koje vas sputava da iskusite sve što zaslužujete.

Ovo je sjajna faza ravnoteže u koju ulazite, u kojoj shvaćate kako brinete o sebi i sebi dajete prioritete, što daje ton svakoj drugoj vezi. Što će, za pravi odnos, samo ojačati. Dakle, ako nije, morate prihvatiti da nekim ljudima nije suđeno da budu s vama u vašem iscjeljivanju.

Stranice: 1 2