3 znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. marta…

3 znaka kojima se BIVŠI VRAĆA za vrijeme Mjeseca u Lavu od 5. marta…

2 ožujka, 2023 0 By Admin

VAGA:

U cjelini može doći do zaokreta, predviđanje ‘Bivši se vraća u grad’ i odigrat će se ovako: primit ćete poruku od starog prijatelja ili bivšeg. Želi samo trenutak vašeg vremena, da razjasni stvari i dovrši određene nesporazume.

Iskren je; on nije ovdje da započne vezu, međutim, nećete to tako vidjeti.

Njegova kratka poruka bit će vam percipirana kao mega prijetnja s kojom ćete na kraju napraviti veliki posao. Ovdje dolazi drama Plutona koja će vas uznemiriti.

Ne vjeruješ ovoj osobi iz prošlosti toliko intenzivno, da je ne možeš ni čuti – ni na djelić sekunde. Dugoročno, to nije velika stvar jer zaista ne želi ništa od vas, osim da ode nasmijan.
Nećete mu pružiti to zadovoljstvo, ali sve ćete shvatiti na pogrešan način. Želite ga vidjeti kao neprijatelja, i na neki način možda sebi činite uslugu držeći se te misli; na kraju krajeva, oni su bivši s razlogom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

OVAN:

Prošli ste cilj da vam laska kad se bivši vrati, a ne vidite razlog zašto bi to uopće htjeli. Ne za razgovor, a zasigurno ni za što više od toga. Toliko ste preopterećeni ovom osobom da teško možete vjerovati da još uvijek žele imati veze s vama.

Pa, možda ste krenuli dalje, ali on je i dalje zaglavljen. Čini se da još nije naučio lekcije, a dok ste vi to učinili, možda ćete se ipak morati nositi s njegovim inzistiranjem.

Imate Plutona na svojoj strani i ako trebate dobro ‘potamniti’, u vašoj je prirodi da to učinite. Planirajte otkazivanje tijekom ovog tranzita. Jednostavno nemaš vremena za prošlost, bez obzira na to tko se uzdiže iz tih katrana.

Ostvarili ste toliko pozitivnih koraka u svom životu da ste shvatili da je jedini način da kažete ne prošlosti i svima koji su s njom povezani potpuno blokiranje. Možda će pokušati, ali teško da ćete primijetiti – jer ste krenuli dalje sto posto.

Stranice: 1 2