Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 4. marta imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, smatrajte se pravim sretnicima jer ćete u subotu, 4. marta imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop…

3 ožujka, 2023 0 By Admin

Venera je planet ljubavi i vladar odnosa. U Ovnu, ovaj planet postaje nevjerojatno strastven i odlučan da ispuni svoje želje i stvori nove početke. Oba planeta danas slatko plešu, stvarajući savršenu atmosferu za ljubav.

Iako pogoduje svim vezama i brakovima, također se radi o oslanjanju na dobru energiju ljubavi, mira i strasti koju će donijeti ovaj tranzit.

Što se tiče veza, Jupiter i Venera će vas potaknuti većom željom da se povežete, pa čak i da možete unaprijediti svoju vezu.

Osjećat ćete se zahvalnije i uzbuđenije zbog vaše veze. Ako niste vezani, ovo je divno vrijeme da se usredotočite na ljubav prema sebi. Bit ćete više uzbuđeni kada izlazite sami sa sobom i uživate u odnosu koji stvarate sa svojom nutrinom.

Dok se ova energija kreće kroz dan s Merkurom u Ribama, to je spoznaja da je to ljubav prema supružniku ili vama samima – što je više imate, to se bolje osjećate.

Kada se ostavite otvorenima za ljubav u bilo kojem obliku i načinu na koji se javlja, stvarate više zadovoljstva i sreće, što je i njezina svrha.

Merkur u Ribama može se u početku osjećati neugodno, pogotovo ako često ne padate u svoju srčanu čakru. Ipak, jednom kada naučite raditi s tom energijom i nađete dobrobit u njezinom izražavanju, vidjet ćete drugačiju snagu koja ostaje tu koju možete prihvatiti.

Ovo je dar energije na početku novog mjeseca i od vas se traži da se usredotočite na ono što volite više od onoga što ne volite. Uostalom, tako ćete ga zajamčeno imati više.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za 4. mart su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stelij u Ovnu je još uvijek jak, a danas vam nudi dar Venere i Jupitera koji plešu na nebu. Imati stelij u horoskopskom znaku nije najlakše jer od vas zahtijeva da promijenite način na koji gledate na stvari i izbore koje donosite u svom životu. Međutim, energija današnjice trebala bi vas podsjetiti zašto je to vrijedno toga.

Učiniti velike promjene u životu nikada nije lako i prirodno je ako se osjećate preopterećeno.

Danas je vaša prilika da se usredotočite samo na ono što volite. Bilo da se radi o načinima na koje možete poštovati svoje samoljublje, slijediti strast ili čak samo odvojiti vrijeme sa svojim romantičnim partnerom — vrijeme je da se usredotočite na ono što vam donosi radost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ti to zaslužuješ, Ovan, i imaj to na umu, budući da bi izbori koje donosiš s ove točke trebali biti usmjereni na povećanje tvoje autentične radosti.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2