Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u Martu, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE i PRILIKE DONOSI

Saznajte koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u Martu, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE i PRILIKE DONOSI

1 ožujka, 2023 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan u mjesecu: subota, 25. ožujka

Mars je od prošlog kolovoza planet akcije i ambicije. Prošla je kroz zračni znak Blizanaca, pa čak i retrogradirala. To vam je trebalo pomoći da razvijete veću svijest o vlastitim odlukama i naučite dublje prihvatiti svoju istinu.

Kako se prebacuje u osjetljiviji znak Raka koji aktivira vaš sektor karijere, počet ćete drugačije gledati na svoj profesionalni život. U ovom prostoru, za vas postoji veća ravnoteža i sreća u vašem životu, čak i ako to znači naučiti raditi stvari drugačije.

 

Škorpion

(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u mjesecu: subota, 25. ožujka

Rak je mekan i osjetljiv vodeni znak koji vlada vašim sektorom sreće. Iako ste vodeni znak, na toliko mnogo načina, Rak ne može biti drugačiji. Ipak, tu energiju obično trebate prihvatiti da biste osjetili veće obilje i širenje.

Mars, vladar strasti, akcije i odlučnosti, prelazi iz Blizanaca, gdje je bio zadnjih sedam mjeseci, u Raka, potpuno mijenjajući vašu sreću. Zapamtite, život ne bi trebao biti težak; ponekad jednostavno učenje može biti lako.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan u mjesecu: srijeda, 22. ožujka

Ceres je asteroid koji upravlja zdravljem, brigom o sebi i obiteljskim odnosima. U Djevici, aktivira teme koje okružuju vašu karijeru i svrhu, koje će doživjeti iskustvo remonta u ovo vrijeme.

Vaši prioriteti se mijenjaju, a to će omogućiti više obilja, slobode, pa čak i radosti. Morate se pozabaviti stvarima kako se pojave; ovaj Cerein pomak u Djevicu pomoći će donijeti iscjeljenje koje vam je potrebno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan u mjesecu: srijeda, 22. ožujka

Nakon izazovne veljače, dolazi malo lakše vrijeme, pogotovo nakon što asteroid Ceres uđe u Djevicu kao dio svoje retrogradnosti. Energija Djevice vlada vašim sektorom sreće i pomoći će vam da donesete iscjeljenje i priliku u vaš život.

Ceres je po prirodi iscjeliteljska, njegujuća i usmjerena na one odnose koji donose najveću vrijednost u vaš život. Ispostavilo se da ćete dublje razumjeti svoje motive i ono što vam je uistinu najvažnije.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan u mjesecu: nedjelja, 19. ožujka

Merkur je planet koji upravlja vašim umom i onim što komunicirate. Ne samo da vlada vašim razgovorima i e-poštom, već i vašim samogovorom. Merkur aktivira vaš komunikacijski sektor dok se kreće u Ovna, povećavajući vašu sposobnost da se izrazite na najbolji mogući način.

Ovo je sjajno mjesto za vas, tako da će svaka profesionalna ili osobna komunikacija biti nevjerojatno korisna i sretna u ovo vrijeme. Također vam pomaže da budete pozitivniji prema sebi i da se više usredotočite na ono što želite dalje izgraditi umjesto da vas opterećuje bilo što obeshrabrenje oko vas.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan u mjesecu: utorak, 21. ožujka

Mladi Mjeseci su lijepo vrijeme za razmišljanje i sijanje sjemena novih namjera. Pomažu vam da usmjerite svoju energiju i pripremite se za promjene koje neizbježno predstoje.

U Ovnu, ovaj mjesec, aktivira vaš sektor vrijednosti, koji također vlada financijama. Značajno povećanje dolazi u ovaj dio vašeg života koji će vam omogućiti da živite autentičnije i u izobilju. Općenito, ovo je razdoblje jedno od velikih budući da će više područja u vašem životu doživjeti istinski i nevjerojatan rast; novac je samo jedan.

Stranice: 1 2