FINANCIJE U MARTU: OVAJ znak nije slutio da će jednom postati BEZOBRAZNO BOGAT. Vrijeme je za veliko bogatstvo!

FINANCIJE U MARTU: OVAJ znak nije slutio da će jednom postati BEZOBRAZNO BOGAT. Vrijeme je za veliko bogatstvo!

1 ožujka, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec će vam donijeti velike promjene u financijskim pitanjima. Preporučujemo vam da budete svjesni svog plana potrošnje.

Ovaj mjesec može dati dobre poteze u braku i poslovnom poslu, ali ćete morati potrošiti više novca. Kretanje Venere u može dati trošenje na zabavu, izlete i proslave kod kuće.

Venera će također dati troškove za ukrase koji će donijeti zadovoljstvo. Mogli biste dobiti financijsku pomoć od svojih dragih, ali to može pratiti kašnjenje zbog Saturnovog utjecaja.

Utjecaj Saturna također vam sugerira da se pokušate ne odlučiti za bilo koji brzi izbor povezan s tržištem dionica bez inteligentnih ideja. Doći će do nepoznatih putovanja i troškova povezanih s njima.

Studenti će dobiti troškove svojih tečajeva u inozemstvu. Morate se ovog mjeseca zainteresirati za zdravstveno osiguranje.

Neki od vas dobivaju financijsku dobit od svog rada i od poslovnih zadataka. Od toga možete očekivati veliku novčanu korist.

 

BIK

Tijekom drugog i trećeg tjedna ovog mjeseca ne biste trebali donositi nikakve odluke bez razmišljanja i morate voditi računa o pravilnom financijskom planiranju. Postoji šansa da odete u inozemstvo,  što bi moglo donijeti neke troškove ovog mjeseca.

Vaš odnos s članovima obitelji može biti poremećen zbog Marsa. Također postoji gubitak u vezi s vašom imovinom.

Sugeriramo da ne ulazite u stvari povezane s dugom. Možda ćete dobiti pomoć prijatelja da očistite svoje dugove i tako će se stvari polako popraviti.

Možete dobiti dobru financijsku dobit ako objavite novu knjigu ili pokrenete novu web stranicu svoje strasti.

 

BLIZANCI

Tranzit Sunca nije sasvim dobar za stvaranje bilo kakvog značajnog interesa odjednom. Možda ćete dobiti financijsku pomoć od voljene osobe, a da ih niste pitali za pomoć zbog blagoslova Merkura.

Može doći do problema u vezi s imovinom, ali razvoj Saturna i Marsa preporuča da imate strpljenja i malo istražite prije nego date krivu izjavu o nekome. Papirologija vezana uz korištenje imovine može biti tamo.

Može doći do troškova za opremanje i to će vam donijeti radost. Neki od vas mogu dobiti financijsku potporu od svoje djece.

Imat ćete normalan financijski status, no na putu će vam se naći neočekivani troškovi. Roditelji će također tražiti financijsku pomoć od vas.

Putovanje planetom moglo bi donijeti novac ako ste povezani s poslom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možete napraviti investicijska sredstva ako imate pravi plan zbog prijelaza Mjeseca. Financijski profit od poslovnog posla ili velika financijska pomoć vašeg prijatelja može biti tu.

Neki od vas mogli bi steći dobre sposobnosti svladavanja. Zdravlje bi trebalo biti dobro, ali možda ćete imati neželjene troškove vezane uz zdravlje ovaj mjesec zbog planetarnih kretanja.

Mogli biste dobiti dobar novac od svog poslovanja, a oni od vas koji ste slobodni vješti mogu također dobiti financijsku dobit od svojih klijenata. Neki od vas bi mogli dobiti podršku svoje obitelji pa biste trebali biti mirni.

Neki bi mogli imati više troškova za kupnju vozila ili popravak vozila. Poslovanje na tržištu dionica može vam donijeti normalnu financijsku korist.

Rođak može zatražiti novčanu pomoć. Troškovi za darove i svečanosti mogu biti tu.

Neki od vas bi mogli biti neočekivano korišteni za zdravlje. Učenje znanosti ili srodnih tečajeva može uzrokovati financijske troškove.

 

LAV

Mars može dati novčanu dobit od posla. Neki od vas bi mogli dobiti financijske troškove za preuređenje doma ili kupnju drugog vozila kroz blagoslove planeta.

Financijski profit vezan uz posao može odgoditi stvari. Mars vam također sugerira da se ne zanimate nasilno za tržište dionica ili posao.

Neki od vas mogli bi dobiti financijske probleme u kupnji prostora i imovine. Mogu se pojaviti troškovi vozila ili elektroničkih naprava.

Neki od vas mogli bi imati troškove za svoju obitelj. Mogući su troškovi kupnje druge kuće.

Neki od vas mogli bi se naviknuti da vam partner kupuje darove. Dječje studije i ekskurzije s njima također će donijeti neke troškove, a uz to, možete dobiti više vremena za financijski škripac sa svojim voljenima.

 

DJEVICA

Pokušajte osmisliti plan potrošnje tijekom tekućeg mjeseca s ciljem da možda imate neugodnu pomisao na svoje troškove. Pokušajte ne vidjeti dodatak u vezi s obiteljskom imovinom ili poslom.

Može se koristiti za pridruživanje novim tečajevima. Mogu postojati izdaci povezani sa zdravljem.

Neočekivani troškovi u poslu bit će u ovom mjesecu. Može doći do troškova za prijatelje i roditelje.

Obitelji se okupljaju i stranka također može dati troškove. Prošli projekt će donijeti financijsku dobit.

Savjet bliskog člana obitelji također će donijeti dobru financijsku korist u poslu. Pokušajte riješiti sve dužnosti i strategije zaštite ovog mjeseca.

Pokušajte ne davati novac drugim ljudima. To se od sada neće brzo oporaviti.

Može se koristiti na zabavama i malim festivalima. Dugi izleti povezani s poslom također mogu dati potrošnju.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2