Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. februar

27 veljače, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Dobro ćete proći tijekom današnjeg tranzita; Sunce sekstilira mjesečeve čvorove, stavljajući vas u način razmišljanja o prihvaćanju.

Obično ne biste pomislili da bi nešto tako jednostavno poput prihvaćanja pomoglo vašem ljubavnom životu, ali jest, i tako će i dalje biti. Naučili ste da vaša sudbina nije turobna i da ste se nesvjesno zaglupili iz razloga koje više ne smatrate valjanima.

Bili ste u krizi s partnerom, a za to nema dobrog razloga. Tijekom Sunčevog sekstila Mjesečevi čvorovi shvatit ćete da je vrijeme prolazno i da se morate uskladiti s onim za što vjerujete da je vaša stvarnost. Osjećate ljubav prema svojoj osobi i pitate se zašto ste se suzdržavali. Današnji dan mijenja sve i pokreće vas za mnogo bolji romantični život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Napokon, čini se da su svi dijelovi na svom mjestu. bam! Danas je vaš sretan dan, Strijelče, jer ste dovoljno sretni da ste jedan od znakova zodijaka koji primaju energiju tranzitnog Sunčevog sekstila Mjesečevih čvorova.

Ovaj događaj može biti potresan utoliko što je danas dan kada ste shvatili tko ste, što želite i s kim želite dijeliti svoj život.

Možda ste razigrani i lagani, ali se više ne igrate svojim životom; vjerujete da ste ovdje sa svrhom. Što ste bliže posjedovanju te svrhe, postajete bolja osoba.

A kako steknete ovo znanje, postajete lakši za život i postajete očaravajući; s teškom prtljagom negativnosti i neizvjesnosti koja vas prati posvuda, možete se predstaviti kao vrlo pristupačna osoba, a događa se da ćete na današnji dan, tijekom Sunčevog sekstila Mjesečevih čvorova, privući nekoga toliko posebnog da biste mogli ‘zadrži ga.

Stranice: 1 2