Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 28. februar

27 veljače, 2023 0 By Admin

Današnji dan donosi nam zanimljiv tranzit: ‘Sunce sekstilira mjesečeve čvorove.’ Kada Sunce sekstilira mjesečeve čvorove u našoj sredini, mi smo usklađeni sa svojom pravom svrhom; znamo tko smo, što želimo i s kim bismo trebali biti.

Nismo više tu da gubimo vrijeme, a što se ljubavi tiče, želimo ga gubiti još manje.

Srce nam govori što je ispravno, a što pogrešno, a mi slijedimo otkucaj. Danas imamo sreće u ljubavi jer znamo da smo dobro odabrali tko nam je partner.

Dok će svi horoskopski znakovi imati koristi od suptilne, ali snažne energije Sunčevog sekstilnog mjesečevog čvora, tri horoskopska znaka danas će biti opčinjena svojim otkrićima.

To znači da ćemo danas sa sigurnošću znati da smo na pravom putu.

To se odnosi na posao, obitelj, zdravlje, stil života i, ponajviše, ljubav. Ne idemo unatrag; možemo samo vidjeti zamah naprijed i tražiti pozitivno u svemu što radimo. Projiciramo pozitivnost jer se osjećamo sigurnima što jesmo prvi put nakon dugo vremena.

Naše samopouzdanje omogućuje nam da oprostimo i zaboravimo, jer više ne razmišljamo o negativnom. Još jedan dar Sunca sekstil Čvorovi; nedostatak negativnosti.

Kada parovi zajedno dožive Sunčev sekstil Mjesečeve čvorove, rastu na načine za koje riječi nisu potrebne. Danas se više govori o ‘dobrom osjećaju’ nego o dobrom osjećaju. Kad znamo, znamo.

3 horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 28. februar:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Iako ste uvijek bili motivirani i hrabri, niste uvijek bili u savršenom skladu s onim što biste mogli nazvati svojom svrhom. Dok samo ti znaš svrhu, danas se čini da je sve ovo na mjestu.

Tijekom tranzita Sunčevog sekstila kroz Mjesečeve čvorove, osjećat ćete se toliko samouvjereno da više ne morate održavati svoju obranu; nešto u vama stvorilo vam je osjećaj slobode i ljubavi prema sebi.

Ova ljubav prema sebi otvara vrata za još više ljubavi; tada ćete vidjeti svog romantičnog partnera onakvim kakav jest. Na kraju ćete ga voljeti više nego što možete zamisliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tijekom Sunčevog sekstila Mjesečevih čvorova više vam ne prijete ljudi ili čak ideja neuspjeha; znate tko ste sada, dajući svom ljubavnom životu potpuno novi smjer. Kao par, možete se slobodno kretati kroz zajednički život jer znate tko ste.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2