Evo što se događa 28. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 28. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

27 veljače, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Pluton je neophodna energija koja vam je pomogla da prođete kroz ono što je bilo neophodno za vaš život. Čak i ako nije bilo lako. Od 2008. godine Pluton se kreće kroz vaš horoskopski znak, pomažući vam da se suočite i nosite sa svojom tamom kako biste istinski mogli prigrliti svoju svjetlost.

Kako se ovo počne smanjivati, iako će kasnije ove godine doći do ponovne posjete kako Pluton bude retrogradan, počet ćete vidjeti zahvalnost u svemu što se dogodilo. Imat ćete zdravije prihvaćanje toga kako su se stvari dogodile i osjećat ćete se optimističnije u pogledu svega što dolazi.

Iskoristite ovu energiju danas da osjetite veću inspiraciju i da ponovno sanjate jer sve je moguće kada vjerujete da jest.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Plutonov boravak u Jarcu utjecao je na vaš romantični život od 2008., ali s njegovim ostankom gotovo, trebali biste početi osjećati veću jasnoću. Jarac je vaš sestrinski horoskopski znak koji vlada vezama.

U ovom dijelu vašeg života, Pluton je pomogao donijeti veću istinu za vas i vašu vezu. Pluton radi na tome da dođe do značajnog dijela kako biste mogli napraviti promjene potrebne za podršku njegovom najvećem rastu.

Iako se mnogo toga promijenilo u ovom području vašeg života, važno je zapamtiti da se ništa ne događa vama nego umjesto vama. Današnja energija pomoći će vam da počnete sanjati o onome što slijedi, implicitno vjerujući da je sve što se dogodilo bilo za najveće dobro svih uključenih.

Stranice: 1 2