Evo što se događa 28. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 28. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

27 veljače, 2023 0 By Admin

Jupiter je planet sreće i obilja.

Ne može pomoći nego proširiti sve što dotakne i manifestirat će događaje oko duhovnosti, putovanja, obrazovanja i rasta.

U Ovnu, on traži nekoliko početaka i uzbuđen je da počne jer zna da ga ništa neće moći odvratiti od ostvarenja njegovih najdubljih snova i želja.

Međutim, Pluton je gospodar podzemlja, planet koji pomaže iznijeti ono što je učinjeno u tami na svjetlo, vjerujući da je istina najmoćniji element.

Pluton završava svoj petnaestogodišnji boravak u Jarcu i nalazi se na zadnjem stupnju dok se sprema prijeći u Vodenjaka u ožujku.

Danas, kada se Pluton i Jupiter ujedinjuju, radi se o iskorištavanju vaše unutarnje moći za transformaciju bilo kojeg aspekta vašeg života za koji se čini da je zapeo ili nije u skladu.

Jupiter i Pluton donose veći uspjeh, moć, utjecaj, pa čak i kreativnu sposobnost rješavanja ili liječenja bilo kojeg izazova – sve dok je istina cilj.

Danas ćete se početi osjećati s više nade i energije oko priprema za ovu sljedeću fazu, gdje će se od vas tražiti da sve što ste naučili prihvatite i usmjerite u održivu akciju.

Ne treba žuriti, ali nema ni koristi od odgađanja.

Umjesto toga, sporo i postojano samopouzdanje dolazi od spoznaje da je stigao trenutak koji ste čekali.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 28. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Stalni stelij u vašem horoskopskom znaku pomaže vam da prevladate strah o životu u skladu sa svojom istinom. Iako se ne smatra da Ovnovi imaju ikakvih izazova da rade ono što žele ili da budu pošteni, to nije uvijek slučaj. Pogotovo ako vas drugi natjeraju da sumnjate u sebe.

Poglavlje u kojem se nalazite zove se vaša istina. Vrijeme je da se usredotočite na to što to znači za vas. Nemoguće je rasti ili biti sretan ako se bojite odlučiti. Ili još uvijek pokušavate ispuniti obveze koje su vam drugi postavili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U ovom dijelu vaše priče shvatite moć da stvari činite drugačije. Stelij je nevjerojatno moćan i pomoći će vam postaviti ton za sljedeću fazu vašeg života.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2