ŽENA RIBE – Ribe vole duboko i svim srcem! Oni koji ju imaju u svom životu, nikada ne bi trebali riskirati da ju izgube!

ŽENA RIBE – Ribe vole duboko i svim srcem! Oni koji ju imaju u svom životu, nikada ne bi trebali riskirati da ju izgube!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Nažalost, Ribe to često rade, pa bi njezini potencijalni partneri trebali biti oprezni da bi mogla napustiti njihov odnos u potrazi za nečim ispunjenijim.

Kad se zaljubi, nevjerojatno je velikodušna i otići će na kraj svijeta kako bi usrećila svog partnera. Budući da je toliko nesebična, njezin idealan partner je netko tko je može zaštititi i vratiti u stvarnost, jer ponekad može dati previše.

Jako joj je stalo do partnerovih potreba, ali zaljubljena žena Riba ponekad može izgubiti sebe. Također nije tako duboko predana kao drugi vodeni znakovi Rak i Škorpion, pa ako je čarolija romantike nestala, nije iznad toga da počne ispočetka s nekim drugim.

S kompatibilnošću s Ribama, ovaj horoskopski znak dobro se slaže s drugim vodenim znakovima Ribama, Rakom i Škorpionom, te Zemljanim znakovima Bika i Jarca.

Kao vodeni znakovi, Škorpion, Rak i Ribe u potpunosti razumiju potrebu za empatijom, velikodušnošću, kreativnošću i emocijama. Kao zemaljski znakovi, Bik i Jarac cijene poštovanje, stabilnost i praktičnost, što je Ribama potrebno za uravnotežen život.

 

Osobine ličnosti žene Ribe

Žene Ribe su intuitivne, nježne, inteligentne i empatične. Ali također brzo povjeravaju drugima, često stvaraju kompleks žrtve, plaše se i nisu utemeljeni u stvarnosti.

Ribe su kreativne i vjeruju svojoj utrobi, kanalizirajući svoje maštovite ideje na pozitivne načine. Ona duboko razumije svijet i ljude oko sebe i prirodno zna što drugi ljudi osjećaju. To poigrava njezinu nježnu narav; Riba je vrlo osjetljiva i lako ju je povrijediti, ali ona je stup snage i ni na sekundu neće podleći slabosti.

Također je prilično empatična i romantična. Njezine emocionalne sklonosti, međutim, mogu uzrokovati da bude ovisna o drugima i da se sažaljeva.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nažalost, i Ribe su neodlučne i nerealne, biraju idealizam u odnosu na stvarnost. To čine kako bi izbjegli svoje osobne probleme i kako ne bi bili povrijeđeni. Ona traži dublje značenje povezano sa svojim idealizmom, bilo da se radi o nečemu malom ili u široj slici života.

Osim toga, žene Ribe su pesimistične, tajnovite i njima je lako manipulirati. Budući da previše lako vjeruje drugima, sklona je iskorištavanju u mnogim situacijama. Uz svoju sanjarsku osobnost, čuva se kako bi zaštitila svoje emocije, koje su kombinacija ostalih jedanaest znakova zodijaka.

 

Žena Riba: Karijera

Žena Riba u svojoj karijeri treba posao u kojem može biti kreativna i izražajna. Može joj biti teško držati se rasporeda i ispuniti svoje obveze, pa poslovi u uredima ne odgovaraju; nego im je potrebna karijera koja dopušta fleksibilnost.

Kao radnica, Ribe su sklone preuzeti preveliku odgovornost, što onemogućuje upravljanje sobom! Također joj je lako dosadno i može brzo izgubiti fokus na zadacima.

Savršene karijere za Ribe su one koje ne samo da zadovoljavaju njezinu potrebu za kreativnošću, već aktivno mijenjaju živote drugih. To znači karijere u pravu, glazbi, socijalnom radu, dizajnu, medicini, liječenju i umjetnosti.

 

Žena Riba: Obiteljski život

Kao majka, žene Ribe istinski su njegovatelji. Ona daje i voli, i bez problema žrtvuje svoje potrebe kako bi njena djeca mogla procvjetati. Važno joj je da njezina djeca ostvare svoje snove i nema ničega što neće učiniti da se to i ostvari.

Uz to, možda će se boriti s postavljanjem granica ili pravilnom disciplinom svoje djece, jer ima više stav “idi s tokom”, čak i kada je u pitanju roditeljstvo. Ali njezini majčinski instinkti blistaju, ulijevaju dječje čuđenje u svoje leglo i slave male pobjede u životu njezine obitelji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Žena Riba: Prijateljstva

Ribe stječu nevjerojatne prijatelje! Ne samo da su odani i ljubazni, već su izvrsni u otkrivanju svojih prijatelja prije nego shvate da nešto nije u redu. Daju svu svoju energiju da pomognu svojim prijateljima i ne boje se izraziti svoje osjećaje iz straha od posljedica; zapravo, oni su divni komunikatori na ovaj način. Kada njihovi …

Kada njihovi prijatelji trebaju pomoć, oni spremno nude pomoć, pokazuju empatiju i emocionalnu podršku. Oni su istinski odani i na prvom mjestu stavljaju svoje najbliže prijatelje. I dok ona zna biti tajnovita i varljiva, njezini dobri prijatelji to ne shvaćaju osobno.

 

8 zabavnih činjenica o ženama Ribama

 

1. Žene Ribe su duhovite

Iako je ona netko tko ponekad može biti ozbiljan, Ribe će učiniti sve da nasmiju svoje prijatelje i voljene. Ako u svom životu imate ženu Ribu, to je svakodnevna rutina radosti i smijeha.

 

2. Ona pomaže drugima da ostanu mirni.

Ako imate Ribu uz sebe, ostat ćete hladni, smireni i ugodni. Ona zna što treba reći kako bi pomogla ljudima da prevladaju čak i svoje najdublje probleme.

 

3. Žena Riba će ispuniti tu rupu u vašem srcu.

Ta čudna rupa koju nikad niste bili sigurni kako popuniti ima napisano ime žene Ribe. Ona nudi zaštitu i suosjećanje, lako iscjeljujuća srca koja su slomljena u prošlosti.

 

4. Sve što radi je iz mjesta ljubavi i empatije.

Uvijek misli na druge i stavlja njihove potrebe ispred svojih. Ona je suosjećajna i puna ljubavi, misli srcem i dušom i očekuje isto zauzvrat.

 

5. Ribe je snažna žena.

S obzirom na to koliko su Ribe ljubazne, možete misliti da je nasilna. Ali nemojte se uvrnuti. Ova cura je jača od bilo koga koga ste ikada upoznali.

 

6. Ribe znaju koliko je važno brinuti se za sebe.

Zbog toga u svom životu žele samo ljude koji su pozitivni i iskreni. Negativnost ih ruši, pa svoje vrijeme poklanjaju samo onima koji ih usrećuju.

 

7. Nikada nećete morati brinuti o tome da ste savršeni.

Ribe će vas prihvatiti onakvima kakvi jeste i poštovati vas zbog vjernosti sebi. Zaboravite površnost! Ovaj znak samo želi da budete stvarni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

8. Njena ljubav je izvanredna.

Ribe vole duboko i svim srcem, pa oni koji su imali sreće da je osvoje, nikada ne bi trebali dopustiti da to prođe.

Stranice: 1 2