BIK – nikada neće biti UZROK NEČIJIH SUZA. Da se njega pita, SVI bi bili SRETNI, NASMIJANI i ZDRAVI!

BIK – nikada neće biti UZROK NEČIJIH SUZA. Da se njega pita, SVI bi bili SRETNI, NASMIJANI i ZDRAVI!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Bik uvijek za sebe govori da je on osoba koja je za druge učinila toliko, koliko drugi nisu čak nikada niti pokušali i barem se malo potrudili. Toliko će vas voljeti da ćete misliti da vam je ta osoba nešto što vam nitko ranije nije bio.

Jako je važno napomenuti da bik uz svu svoju dobrotu i darežljivost ima i svoje želje. On voli isto tako i dobiti barem malo onoga što da drugima. Bik jako voli kada osjeti da je voljen i željen. Tada  u tom trenutku pokaže najviše od sebe. On je tipičan primjer osobe koja će za ljubav učiniti gotovo sve.

Njegove radne kolege ga također obožavaju. Vole ga zato što uvijek na poslu pomogne nekome tko je napravio manje od neke željene norme. Nikada nije bio osoba koja će pričati nekome iza leđa ili mu podmetnuti nešto za što nije kriv. To su jedni od razloga zbog čega ih kolege obožavaju.

Naravno i u tim trenutcima Bik voli kada i njemu netko pomogne na isti način. On tako dokazuje da ne igra prljavo i da može nekome biti zaista pravi i iskreni prijatelj. Partner se osjeća kao da ga netko drži na dlanu. Nikada mu ništa ne fali. Uvijek dobiva i više ljubavi nego je to uobičajeno.

Njihova ljubav je jača od bilo čije druge ljubavi. Bez svađa i sve se dogovaraju uz kompromis . Osobe koje su rođene u ovome znaku su anđeo čuvari osoba do kojih im je stalo. To su razlozi zašto ih ljudi u njihovoj blizini vole. Teško je onima koji nemaju ovakvog bika za prijatelja ili partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta ljubav se ne može dokazati riječima već se jedino može vidjeti djelima koja će vam pokazati što je to prava ljubav prema nekome.

Stranice: 1 2