BIK – nikada neće biti UZROK NEČIJIH SUZA. Da se njega pita, SVI bi bili SRETNI, NASMIJANI i ZDRAVI!

BIK – nikada neće biti UZROK NEČIJIH SUZA. Da se njega pita, SVI bi bili SRETNI, NASMIJANI i ZDRAVI!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Bikovi su dobri i plemeniti. Dobra osoba koja nikada neće biti uzrok za nečije suze. Biku neke osobe zamjeraju jer smatraju da je neodlučan. No,  to je daleko od istine. Biku je potrebno malo više vremena za donošenje bilo kakve odluke, pa čak i one najmanje.

To samo govori o njegovoj inteligenciji, jer lako je donijeti odluke, ali teško je donijeti dobre i ispravne odluke. Upravo zato Bik jako rijetko griješi i jako rijetko pogriješi u donešenim odlukama, a vrlo često odnese na kraju zasluge i uspjeh zbog dobrih odluka.

Bik je osoba koja nikome na svijetu ne želi ništa loše. On je spreman u svakom trenutku bilo kome pomoći i saslušati ga. Njegova dobrota izvire na sve strane i to druge osobe kod njega najviše vole. On jako dugo vremena donosi odluke, jer želi jako dobro promisliti prije bilo kakve nove odluke kada su i drugi ljudi u pitanju.

Boji se da netko zbog nekog njegovog krivog koraka ne bi patio, te zbog toga najviše razmišlja o svemu. On je tu u svakom trenutku za osobe koje su mu drage. Ima veoma mali krug pravih prijatelja, ali onih pravih prijatelja, te je za njih spreman učiniti gotovo sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Spreman je voljeti vas više nego što voli sebe. Ako mu pokažete pravu iskrenost i da niste pokvarena, već dobra osoba, onda ćete u tom trenutku pokraj sebe imati i pravu osobu koja će za vas učiniti gotovo sve. To je jedan od razloga zbog čega je toliko voljen u društvu. Bik uvijek za sebe govori da…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2