Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 22. februar

21 veljače, 2023 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Za razliku od Ovna, vi se ne želite svađati kako biste se mogli ljubiti i pomiriti. Radije biste otišli ravno na šminkanje, a iako to zvuči idealno, Venera u Ovnu radije bi da se malo više potrudite oko toga.

Možda ćete otkriti da na današnji dan imati manje strpljenja sa svojim ljubavnikom nego inače.

Što je još gore, on NEMA strpljenja za vas, a to vas dvoje dovodi u nedoumicu. Oboje želite ljubav, ljepotu i mir, a opet, postoji ta mučna vibracija koja dolazi s Marsovom energijom i čini da se osjećate kao da ste spremni za svađu.

U nekom trenutku tijekom dana shvatit ćete da je ta energija istisnuta i da je se lako možete riješiti, ali prvo je treba priznati. Kad to shvatite, odavde je laka ulica.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Današnji dan će vam biti jako zabavan, ako samo možete natjerati svog partnera da se smiri i skine svoj čudan stav. Ide ti sasvim dobro, ali osoba koju voliš i s kojom želiš provesti lijep dan je uznemirena zbog nečega i počne te hladno kritizirati zbog toga.

Reagira na energiju koju ispušta Venera u Ovnu. I iako znate da vjerojatno niste vi razlog zbog kojeg je tako lud, također znate da ste vi najbolja osoba na svijetu koja ga može izvući. toga.

Nemate ništa protiv prihvatiti se ovog posla, jer znate da imate čarobni dodir kada je u pitanju ova osoba.

Danas ćeš iznijeti neke od svojih najboljih komičnih materijala. Stoga budi spreman natjerati svog partnera da se glasno nasmije… jer oni hoće i cijenit će tvoj trud.

Stranice: 1 2