VLADAVINA RIBE počela je 19. Februara i traje do 20. Marta – Otkrivamo kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE

VLADAVINA RIBE počela je 19. Februara i traje do 20. Marta – Otkrivamo kome će ona donijeti najviše USPJEHA i SREĆE

18 veljače, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Uživat ćete u slobodi ove sezone u vidu da ćete konačno moći uložiti svoj um i talent u stvaranje one ‘stvari’ koju ste imali na umu.

Bilo da se radi o umjetničkom ili književnom, vi ćete tijekom sljedećeg mjeseca dobro iskoristiti svoj talent, a uz utjecaj ovog tranzita nećete moći samo stvarati.

Moći ćete stvoriti nešto što ste dugo željeli stvoriti. Ovo je fokus koji dobivate iz ovog tranzita. Pomoći će vam imenovati svoju želju i slijediti je.

Dat će vam samopouzdanje da stvari radite sami bez potrebe za odobrenjem i bez straha da ćete biti usamljeni.

Ovo je savršeno vrijeme da započnete nešto novo, posebno u umjetnosti ili sportu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tranzit privlači vašu kreativnu prirodu, stoga nemojte biti šokirani kada zapravo dovršite nešto umjetničko – nešto što ste možda odložili prije mnogo godina, da biste gledali kako se s godinama propada.

Sada je vrijeme da se vratite starim projektima, a vi koji volite dobar gadget, voljet ćete ovu sezonu jer promiče solo pothvate i poslove koji se popravljaju.

Možda ste nedavno uzeli malo previše slobodnog vremena, zbog realnih okolnosti, ali sezona padova je tu da preusmjeri vaš fokus i omogući vam svrhu. Volite ovu sezonu i dobro vam stoji. Sada, kreni!

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tijekom ovog tranzira osjetit ćete osjećaj obnove, u tijelu, umu i duhu. Nije potrebno puno da bi vas inspiracija uhvatila, a ovo je sezona u kojoj mnoge vaše ideje traže da se ostvare.

Imate dobro izbalansirano samopouzdanje koje vas sada prati i ne osjećate se kao da biste mogli lako doći u iskušenje da skrenete s puta.

Imate viziju budućnosti, gdje želite biti i kako to ostvariti, a to je upravo ono što namjeravate. Ne postoji ništa u vašoj prirodi što sumnja. Ne samo da želite vjerovati i vjerovati. Vjerujete i vjerujete. Ovakav pozitivan stav će vam donijeti sve što želite.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tranzit bi vašem vlastitom svijetu pružio onaj osobni trzaj energije koji je potreban da bi se posao obavio.

Više se ne volite motati uokolo ne radeći ništa, ne sa ovom energijom.

Sada želite svoje vrijeme posvetiti izražavanju svoje mašte. Kreativnost zove i čujete kako se vaše ime šapuće na krilu.

Ne možete odoljeti ovom osjećaju; kao da ti se svijet tek otvorio, a tko si ti da kažeš ne? Skoči u vatru – ima puno mjesta za tebe.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tranzit će vam dati živaca da učinite nešto što ste oduvijek željeli. To može biti tetoviranje ili planiranje putovanja na egzotično odredište.

Sve što znate je da tijekom ove sezone želite nešto originalno u svom životu. Čini se da sve oko vas podržava vaše snove, a ti snovi su veliki i lijepi.

Sve što je potrebno je želja da izađete i to ostvarite, a t želja je tu. Usmjeri, ciljaj i pucaj prema zvijezdama. U dobrim ste rukama.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

S ovim tranzitom osjećat ćete da je sve u vašem životu moguće.

Super ste kreativni i maštoviti; ovo bi moglo biti dobro vrijeme da započnete nešto intenzivno, poput pisanja knjige.

Vaša potreba za neovisnošću i samoćom bit će ispunjena i nitko se neće žaliti da uzimate previše slobodnog vremena. Osjećate da ste dužni sebi otrgnuti se od gomile, samo da biste se snašli. Ovdje slijedite svoj instinkt.

Imate toliko toga za ponuditi, a svi znamo da to počinje s uzimanjem slobodnog vremena kako biste bili sami i duboko razmišljali. Samo naprijed.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2