VIKEND HOROSKOP: Ovog vikenda će napokon mnogi horoskopski znakovi imati VELIKE RAZLOGE za RADOST!

VIKEND HOROSKOP: Ovog vikenda će napokon mnogi horoskopski znakovi imati VELIKE RAZLOGE za RADOST!

16 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Misli su usmjerene na obitelj, bliske odnose i intimne probleme koji se nalaze u vašem srcu. Znate da ima puno toga za napraviti, ali ovaj dan nosi pasivne energije, i njih također treba poštivati. Iskoristite malo vremena za odmor i dogovorite se sa svojim unutarnjim svijetom o sljedećim koracima koje želite poduzeti.

Prepustite se ugodnim izborima, hobijima koji vas čine smirenim i ugodnim, i umirujućoj brizi o sebi u bilo kojem obliku koji vam padne na pamet. Voljeti sebe je prvi korak do dubokog osjećaja zadovoljstva.

 

 

BIK

Veliki zahtjevi trenutno nisu u redu. Možda ste nesavršeni, ali ste samo čovjek i ne želite da vam kritika više stoji na putu. Ljutnja bi mogla promijeniti cijeli vaš koncept i gurnuti vas na novo mjesto, gdje ćete se osjećati cijenjenije i ugodnije biti ono što jeste.

Neka okolina jednostavno nije zdrava, čak i ako pokušavate prepoznati njihove najbolje kvalitete i držati ih se. Ne morate se zadržavati tamo gdje se ne osjećate dobro. Izvući se iz problematičnog i teškog okruženja.

 

 

BLIZANCI

Trenutak je staroengleska vremenska jedinica od 1,5 minuta. Odvojite nekoliko trenutaka za sebe, meditirajte, poradite na svom duhovnom svijetu i svojoj nutrini i šaljite svoje molitve tamo gdje osjećate da su potrebne. Ne morate sve raditi odjednom, ali usput morate voditi brigu o svom unutarnjem svijetu.

Ako vam netko priječi put i zaustavlja vas kada želite poduzeti sljedeći korak, zapitajte se može li se njegova prisutnost smatrati upozorenjem za ono što vas čeka. Možete probiti određene barijere, ali samo ako smatrate da je to prava stvar.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Kada biste svoju energiju morali dodijeliti trima prioritetima u svom životu, koji bi prioriteti bili na popisu? Možda se osjećate obveznim žuriti kroz više stvari odjednom, ali postoje područja života koja trenutačno ne trebaju vašu pažnju i brigu koliko drugima, a red se mora unijeti u vaša djela.

Organizirani ste i shvaćate da imate moć postići nešto važno. Ipak, to nećete moći učiniti bez odgovarajućeg fokusa, otresajući ono što samo odvodi vašu energiju.

 

 

LAV

Želite mahnuti zastavom i izraziti svoje brige i svoju unutarnju istinu slobodno i bez uvjetovanja, ali okolina može izgledati kruto da vas prihvati onakvima kakvi zaista jeste. Došlo je vrijeme da se otresete tih lanaca, razmišljajući više o napretku i istini nego o svojoj sposobnosti da se uklopite.

Nijedna druga osoba ne definira vaš uspjeh i ne bi trebala imati moć nad vašim samopouzdanjem ili vašim osjećajem vlastite vrijednosti. Odvojite prostor i vrijeme potrebno da se usredotočite na vlastite perspektive.

 

 

DJEVICA

Možete vidjeti korist u stvarima koje vas okružuju, ali više niste sigurni jesu li zdrave. Toksične stvari mogu se preklapati s onima kojima se uistinu želite posvetiti, stvarajući izmaglicu koja vas udaljava od onoga što volite raditi i što želite postići.

Odvojite utjecaje drugih ljudi od stvarnih okolnosti koje vas okružuju. Tehnički pristup vlastitom nizu misli može donijeti više koristi od oslanjanja na one koji su usput izgubili motivaciju.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2