Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 14. februar

13 veljače, 2023 0 By Admin

2. Najsretniji u ljubavi: Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Nešto će se danas promijeniti, a to je način na koji se ponašate prema partneru u ljubavi. Shvatili ste da ste sami odgovorni za svoje reakcije, što znači da sada znate da imate tendenciju pretjerano reagirati i onda se povući, ostavljajući ih na cjedilu.

Danas, za vrijeme Mjeseca nasuprot Uranu, vidjet ćete da morate odigrati važnu ulogu u popravljanju vaše veze, jer zapravo nisu ‘svi oni krivi’. Preuzimanje odgovornosti za vaš udio u svemu tome će vas osloboditi.

Bez tereta da morate nositi okolo optužujući stav, sada ćete moći slobodno voljeti svoju osobu bez da je odmah okrivljujete za svjetske katastrofe. Ovaj tranzit, mjesečeva opozicija Uran, donosi iznenađenja, a ta su iznenađenja obično ohrabrujuća i poučna. Budite spremni ponovno voljeti svog partnera, jer je ON.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Najsretniji u ljubavi: Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Volite svog ljubavnika kao što volite svoje lekcije: iskrene, informativne i zauvijek prerastaju u nešto posebno. Današnji dan vama i vašem partneru donosi jednu veliku lekciju, a to je da oboje morate ostati na lopti, ako ova stvar želi funkcionirati. Iskoristite ovaj dan, s njegovim nevjerojatnim tranzitom, Mjesecom u opoziciji s Uranom, da se vratite u radost stvari.

Ako ste zabušavali ili vam je dosadila rutina, promijenite je.

Iskoristite tu ludu energiju Urana da raznesete svoju kreativnost. Ako je vaš partner umjetnik, glazbenik ili književnik, možda ćete otkriti da će vas ono što su danas objavili potaknuti da učinite nešto slično. Danas radite sa sinergističkom energijom; utjecat ćete jedno na drugo, a rezultati će biti sjajni. Ne sumnjajte da ova veza može rasti i rasti – već je na putu.

Stranice: 1 2